Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród. » Edycja postu

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 11:22, 09 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,dziękuję za możliwość poznania osobistego ,Ciebie,Twojego M i Twojego Ogrodu.
Całą rodziną pozdrawiamy i życzymy zadowolenia z tego co w swym ogrodzie tworzycie..
Szczęśliwie dojechaliśmy ,bez kłopotów.. A rano........ do ogrodu.....Buziaczki!

Cieszę sie Haniu że dojechaliscie bez problemów i jeszcze raz dziekuję że przyjechałas choc droga długa i uciążliwa. Bardzo się cieszę że mogłam Cie poznac osobiście. Dzięki.
Bogdzia 11:25, 09 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

A ja na dowód, że zawsze będziesz potrzebna mam od razu pytanie - pisałaś chyba u Bożenki, że nie polecasz piwonii drzewiastych. A ja własnie chciałam sobie takie sprawić. ALe skoro nie polecasz to musisz mieć jakiś powód. I chciałam zapytać jaki?
No i takimi pytaniami będziemy Cię zanudzać w nieskończoność - My i kolejne setki nowych entuzjastów, więc może daj już spokój i daj się pozadręczać trochę

Przyłączam sie do wniosku. Będziemy Cię zadręczać pytaniami
Bożenko czy RH pryskać profilaktycznie środkami ochrony przeciwko chorobom grzybowym?

Ja nie pryskam, no może przydało by się azalie bo one podatne na maczniaka , ale rh nie.
EPODLAS 11:25, 09 lip 2012

Bogdziu, też narobiłam trochę zdjęć z motylami w roli głównej. Jeden wydaje mi się podobny, do tego o nazwie rusałka kratkowiec. Zerknij do mnie. Teraz dopiero widzę ile to różnych motyli lata w moim ogrodzie.
Bogdzia 11:27, 09 lip 2012

Dobra , juz nie kombinujcie . Zostaję ale jak zyskam miano najbardziej nudnej i powtarzającej sie osoby na forum to będzie Wasza wina. A jak już znalazłam winnych to mogę zostac.
Milka 11:30, 09 lip 2012

I bardzo się cieszę, że zostajesz!
odetchnęliśmy chyba wszyscy, ty nudna,..nigdy
agniecha973 11:30, 09 lip 2012

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martek 11:31, 09 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Dobra , juz nie kombinujcie . Zostaję ale jak zyskam miano najbardziej nudnej i powtarzającej sie osoby na forum to będzie Wasza wina. A jak już znalazłam winnych to mogę zostac.

Bogdziu nie zdążę do lekarza przez Ciebie ;(
Ja coś tak wczoraj wyczytałam jakieś brzydkie gadanie Twoje.
Bożenko ogród wiecznie piękny i za każdym razem inaczej wygląda.Poza tym ile jeszcze ptactwa i zwierza obiektyw wypatrzy.Co najistotniejsze byłoby mi Ciebie,nam ogromnie brak
Ściskam i przywołuję do porządku !))))))))))))))))))))
agata_chrosc... 12:50, 09 lip 2012

Bogdziu, dziękuję za wyjaśnienie w sprawie piwonii i dodam, że wbrew Twoim zastrzeżeniom takie wyjaśnienie jak najbardziej mi wystarczy. No bo jesli tak doświadczona ogrodniczka ma z nimi problemy, to co ja się będę porywać! Dziękuję jeszcze raz i bardzo się cieszę, że dalej będę mogła mój ulubiony ogród oglądać.
monteverde 13:33, 09 lip 2012

Bożenko, nadrobiłam kilka stronek u Ciebie, bo ostatnio nie mogłam buszować po wątkach, byłam bardzo zajęta chciałam napisać abyś nas więcej nie straszyła jakimś zmykaniem wątku to nie fair, przecież my cały czas potrzebujemy Twojej wiedzy o hodowaniu rh, iglaków i innych pięknych roślin , które pokazujesz, a i chcemy oglądać dalsze ich wzrastanie w Twoim ogrodzie pozdrawiam buziaczki, a w chwili wolnej popracuj nad bajkami dla dzieci
Pszczelarnia 16:06, 09 lip 2012

Ja spóźniona ale wszystko dobrze się rozwiązało.
Bożeno, gdyby Ciebie nie było na Ogrodowisku, to byłaby to moja osobista wielka strata. Powiem egoistycznie. Bo ja zakupiłam mnóstwo RH (jak wiesz) i teraz "drżę". I potrzebuje rozsądnego słowa. I obrazów potrzebuję z Twojego ogrodu nie tyko rododendronowego.

A ptaki, a bajki, a wiersze? A spotkania? A zdjęcia okazów i komentarze?
W miarę możliwości - BĄDŹ, proszę!