Róż mówisz.. takiej będę szukała. Tak to to miejsce, które cytowałaś. Tam są róże w różnych odcieniach różu, pudrowego różu i kremu. W tym czosnki, naparstnice, trawy, werbena też - aczkolwiek nie kwitnie I wielka rutewka Delava'ya, biała
A na przeciwko.. róże tylko białe, kremowo-żółte, biała serduszka, białe margaretki, białe lilie, na dole ubiorek..i magnolia.
Popatrzę na te, które mi napisałaś. Musi być mocny akcent
Iwka to taka bardzo ciemna bejca, ale nie pamiętam nazwy, jakaś marketowa, bo te wszystkie firmowe miały nie taki kolor jak chciałam Sprawdzę Ci dzisiaj.
Na razie jest ok, ale to dopiero pierwszy sezon, zobaczymy co będzie w następnym roku.
W życiu! mam go 18 lat, cięłam, było drzewo, tnę na okrągło i ma się super; nawet w donicy sobie na pniu wyprowadzam, kup i sadź
Ta róża Zephrin, to cudo, kupuj.
A warzywnik może byc mobilny, taki planuję, wózki z palet na kółkach, będę przestawiac, gdy za dużo lub za mało słońca
Tak jak pisze Irenka jak sie tnie to nie choruje, a nawet jak zachoruje to ucinasz i wyrzucasz to chore i sobie znów rosnie , mam kilka i nie sprawiaja kłopotu.Niestety jesli sie tnie to nie ma peruczek , jesli Ci bedzie na nich zalezało to trzeba ciac tylko częśc gałęzi.
Czyli Bogdziu to jednak prawda, że jak się tnie to nie ma peruczek ok.
Przekonałyście mnie, donicę mam naprawdę sporą i ocieploną to dobrze powinien się w niej czuć