Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

Monia81 17:30, 07 lis 2017

Agnieszko witaj troszku u Ciebie pobyłam przez ostatnie parę dni, przy popijaniu kawki, poczytałam, fotki pooglądałam, no i ogród Twój oj bardzo dużą metamorfozę przeszedł pięknie go sobie wymyśliłaś i czytam, że dalsze zmiany na wiosnę planujesz romantyczny ogród, pełen pięknych barw róża powaliła mnie na kolana, szkoda, że nie wiadomo jaka to odmiana, no i u Ciebie piękną barbule poznałam, bo tej roślinki jeszcze nie znałamwięc jak pozwolisz to bardzo chętnie będę do Ciebie wpadać, pozdrawiam serdecznie
mira 20:19, 09 lis 2017

Rany jakie chryzantemy jaaaa, a ja miałam na nie chęć ale ostatecznie nie kupiłam, schody robiliśmy i bajzel wszędzie mnie wystudził w kupowaniu

dziś M. kosił wszystko, jest mokro ale kosić można było aż sie dziwię że masz tyle wody ale jak ktoś Ci pomaga to nie fajnie

różyczka zostanie w donicy? piękna
kasja83 09:07, 10 lis 2017

Ale masz chryzanteniska!!!Piękne, wielkie kopuły!!
abiko 10:43, 10 lis 2017

Monia81 napisał(a)
Agnieszko witaj troszku u Ciebie pobyłam przez ostatnie parę dni, przy popijaniu kawki, poczytałam, fotki pooglądałam, no i ogród Twój oj bardzo dużą metamorfozę przeszedł pięknie go sobie wymyśliłaś i czytam, że dalsze zmiany na wiosnę planujesz romantyczny ogród, pełen pięknych barw róża powaliła mnie na kolana, szkoda, że nie wiadomo jaka to odmiana, no i u Ciebie piękną barbule poznałam, bo tej roślinki jeszcze nie znałamwięc jak pozwolisz to bardzo chętnie będę do Ciebie wpadać, pozdrawiam serdecznie

Monia miło, że zajrzałaś
Róże uwielbiam, nie wiem o nich wszystkiego ale wydaje mi się, że coś trochę.
Uwielbiam porządek ale nie u siebie, jakoś nie wychodzi. Jak to Sylwia powiedziała, romantyczna dusza daje znać o sobie. Stąd kwiaty i dużo różu

Barbulę polecam. Cudowny krzew o przepięknym kolorze. Będziesz bardzo zadowolona. Kiedy ja kupiłam, mało kto miał ją w ogrodzie. Teraz jest już inaczej i bardzo mnie to cieszy
abiko 10:50, 10 lis 2017

mira napisał(a)
Rany jakie chryzantemy jaaaa, a ja miałam na nie chęć ale ostatecznie nie kupiłam, schody robiliśmy i bajzel wszędzie mnie wystudził w kupowaniu

dziś M. kosił wszystko, jest mokro ale kosić można było aż sie dziwię że masz tyle wody ale jak ktoś Ci pomaga to nie fajnie

różyczka zostanie w donicy? piękna

No mam wody Mira niestety.
Aaa chryzantemki po 12 zł..
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić bez nich jesieni

Różę zostawię w donicy, oczywiście opatuloną a jak będzie baardzo zimno to zabiorę do garażu
abiko 10:51, 10 lis 2017

kasja83 napisał(a)
Ale masz chryzanteniska!!!Piękne, wielkie kopuły!!

Kasja, tylko nie zimują u mnie a szkoda
Chociaż Margaretka pewnie by je jakoś ukorzeniła
sylwia_slomc... 11:39, 10 lis 2017

abiko napisał(a)

Kasja, tylko nie zimują u mnie a szkoda
Chociaż Margaretka pewnie by je jakoś ukorzeniła

Aga wsadź w ziemie zetnij gałęzie i połóż na korzenie( nakryj to co zostało po ścięciu, moja mama tak zimuje już kolejny sezon. Ja planuje w przyszłości na dużym też posadzić , ale czekam , że mi ekrany od wiatru podrosną i zrobi się zaciszniej
Monia81 11:46, 10 lis 2017

abiko napisał(a)

Monia miło, że zajrzałaś
Róże uwielbiam, nie wiem o nich wszystkiego ale wydaje mi się, że coś trochę.
Uwielbiam porządek ale nie u siebie, jakoś nie wychodzi. Jak to Sylwia powiedziała, romantyczna dusza daje znać o sobie. Stąd kwiaty i dużo różu

Barbulę polecam. Cudowny krzew o przepięknym kolorze. Będziesz bardzo zadowolona. Kiedy ja kupiłam, mało kto miał ją w ogrodzie. Teraz jest już inaczej i bardzo mnie to cieszy

Aga ja też uwielbiam porządeczek, ale jednak trochu tego misz maszu uwielbiam piękne te ogrody poukładane, podziwiam je ale wiem, że u mnie to nie przejdzie, ja jednak kocham kolory, różnorodność, wszystkiego po trochu teraz to tylko muszę połączyć w jedną całość barbule już mam w notatniku na pewno się pojawi i u mnie buziam
abiko 12:04, 10 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Aga wsadź w ziemie zetnij gałęzie i połóż na korzenie( nakryj to co zostało po ścięciu, moja mama tak zimuje już kolejny sezon. Ja planuje w przyszłości na dużym też posadzić , ale czekam , że mi ekrany od wiatru podrosną i zrobi się zaciszniej

Sylwia, próbowałam w ubiegłym roku, ale nie przetrwały
Może jednak była za zimna dla nich zima,nie wiem, a jakoś nie chce mi się doktoryzować nad nimi specjalnie.
sylwia_slomc... 12:08, 10 lis 2017

Ano pewnie, przynajmniej do mnie zajrzysz jak po kolejne przyjedziesz