Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

13:06, 30 maj 2018
abiko napisał(a)

Serio.. to tak mi zostanie już wąchanie na kolanach?

w drugiej połowie lata bedzie wyzsza ...ale zamiast klekania czy lezaenia rób skłony )) ...przynajmniej naciagniesz miesnie nóg ..czy ta róza do pasa mi kiedyś siegała? opisuja ja jako metrowa ...i to raczej jest prawda
abiko 13:08, 30 maj 2018

eee_taam napisał(a)

w drugiej połowie lata bedzie wyzsza ...ale zamiast klekania czy lezaenia rób skłony )) ...przynajmniej naciagniesz miesnie nóg ..czy ta róza do pasa mi kiedyś siegała? opisuja ja jako metrowa ...i to raczej jest prawda

hahah no takich ćwiczeń mi obecnie potrzeba Ja mam niskie róże, ale szczerze to tak niskiej jeszze nie miałam urośnie.. dla mnie będzie w sam raz
abiko 13:09, 30 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Zobaczysz jak szybko się zagęści Posmarowałaś czymś rany po cięciu?

Oczywiście, że nie
Pamiętam, pamiętam
13:12, 30 maj 2018
abiko napisał(a)

hahah no takich ćwiczeń mi obecnie potrzeba Ja mam niskie róże, ale szczerze to tak niskiej jeszze nie miałam urośnie.. dla mnie będzie w sam raz

na skarpie ja posadz ....bo dla mnie to wyzsza róza okrywowa no i z wiekszymi kwiakami ...leosie tez niskie sa ...podobna wysokość
abiko 13:45, 30 maj 2018

eee_taam napisał(a)

na skarpie ja posadz ....bo dla mnie to wyzsza róza okrywowa no i z wiekszymi kwiakami ...leosie tez niskie sa ...podobna wysokość

Na Leona już mam miejsce, tam będzie mi niska pasowała..
Magleska 23:30, 30 maj 2018

z kamyczkami od Anitki ,to juz oczko w pełni ukończone
ech czemu tak daleko mam do Was .....
różyczki sliczne -nowozakupiona też
ps. posadziłam wszystko
Iwonka 09:00, 31 maj 2018

abiko napisał(a)
i kamienie, dziękuję Anitka..
od razu lepiej
przed

po

Oczko nabrało mocy Wygląda jakby już kilka lat tu było. Jeszcze to poidełko, piękny detal! Muszę naszym kotom coś takiego zainstalować. Chociaż te ich wycieczki do oczka po wodę a przy okazji polowanie na ryby, uśmiać się można

Muszę i ja zaprzyjaźnić się z różami, są takie piękne, no i do nazwy ulicy pasowałyby mi
Anda 14:59, 31 maj 2018

abiko napisał(a)
Coś nie halo z moimi rożami.. przenawoziłam, za mało składników??
Ktoś wie?

Sliczne różyczki obejrzałam
Leosia dostaniesz, super. Piękny jest, tylko szkoda że nie pachnie.

Co do fotek to myślę, że nie musisz się zbytnio przejmować. Teraz taka aura pogodowa, że rośliny wariują, bo ziemia to przegrzana, to za sucha lub za mokra. Warunki jak na wiosnę ekstremalne. Poczekaj na lepszą aurę, obserwuj i pij herbatkę (jak Anglicy)
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 19:49, 31 maj 2018

Aguś oczko i kaskada zjawiskowe, takie spójne . Dodałabym tam hosty, żeby przełamywały kształt tych strzelistych liści irysów . Ale jakieś już chyba są po lewo .
abiko 09:46, 01 cze 2018

Katkak napisał(a)
Aguś oczko i kaskada zjawiskowe, takie spójne . Dodałabym tam hosty, żeby przełamywały kształt tych strzelistych liści irysów . Ale jakieś już chyba są po lewo .

Posadziłam Kasia hostę, ale mała.. i tam patelnia, zobaczymy czy da radę.
Irytuje mnie ostatnio ogród, bo plag masa i jakoś tak.