Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

abiko 09:51, 29 maj 2018

I seria przed i po..
Kazały ściąć i ściełam..
przed

po

abiko 09:53, 29 maj 2018

i kamienie, dziękuję Anitka..
od razu lepiej
przed

po

abiko 09:54, 29 maj 2018

miłego upału zmykam
Pszczelarnia 11:11, 29 maj 2018

abiko napisał(a)
I seria przed i po..
Kazały ściąć i ściełam..
przed

po

Abiko, tym patykiem prostujesz go? Postaraj się go wbić przy pniu (to nic, że w korzenie) i próbować go przymocować do prostego patyka, z czasem się podda. Albo zrobić odciąg w przeciwną stronę, może być na gumie od kaleson . On chce rosnać w stronę słońca i odchylić się od barierek.
abiko 12:40, 29 maj 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Abiko, tym patykiem prostujesz go? Postaraj się go wbić przy pniu (to nic, że w korzenie) i próbować go przymocować do prostego patyka, z czasem się podda. Albo zrobić odciąg w przeciwną stronę, może być na gumie od kaleson . On chce rosnać w stronę słońca i odchylić się od barierek.

Nie, nie.. tak było tylko na chwilę, bo właśnie zaczął mi rosnąć jak pendula, choć nim nie jest.. przynajmniej nie miał być. Zdjęcie zrobiłam jeszcze przed.
Patyk już zmieniłam na taki gruby przy pniu wbity i zrobiłam jak napisałaś i dziewczyny też - zrobiłam mu odciąg do barierki, żeby go jednak prostować.
Ciekawe czy się uda, bo on tam jednak słońce ma i to sporo
Dorota123 21:20, 29 maj 2018

Bardzo lubię Twój taras okolony kwitnącymi różami, w takich fotelach na pewno dobrze się wypoczywa.
21:34, 29 maj 2018
abiko napisał(a)
Pierwszy kwiat Munstead.. jeszcze malutka, trzeba wąchać leżąc na trawie, poważnie
Komedia dla sąsiadów

moje mustead niby 3 letnie moze nawet i 4 ro ??? a tez niskie i do kolan ...wody brak ....i zamiast rosnać szybko musiały produkować kwiaty ....bo zgłupiały w te wiosenne upały
dobrze ze mam Gertrude ...tej nie trzeba wachać ...ładny zapach sam sie niesie po tarasie
Anitka 09:23, 30 maj 2018

Dzięki za gościnę. Przepraszamy, że tak późno, ale trzy ogródki na jedno popołudnie to za dużo.
Grzeczna dziewczynka, posłuchała rad koleżanek. Ty wbiłaś gruby patyk czy eMuś rad posłuchał również?
Jak będą jeszcze potrzebne kamienie to pisz, bo ma jeszcze sporo. Ciesze się, że się przydały.

U mnie w szkółce jest Leonardo da Vinci po 19,50 zł. Jak chcesz to ci kupię, bo mówiłaś, że szukasz.
abiko 09:24, 30 maj 2018

eee_taam napisał(a)

moje mustead niby 3 letnie moze nawet i 4 ro ??? a tez niskie i do kolan ...wody brak ....i zamiast rosnać szybko musiały produkować kwiaty ....bo zgłupiały w te wiosenne upały
dobrze ze mam Gertrude ...tej nie trzeba wachać ...ładny zapach sam sie niesie po tarasie

Serio.. to tak mi zostanie już wąchanie na kolanach?
abiko 09:27, 30 maj 2018

Anitka napisał(a)
Grzeczna dziewczynka, posłuchała rad koleżanek. Ty wbiłaś gruby patyk czy eMuś.
Jak będą jeszcze potrzebne kamienie to pisz, bo ma jeszcze sporo. Ciesze się,że się przydały.

U mnie w szkółce jest Leonardo da Vinci po 19,50 zł. Jak chcesz to ci kupię, bo mówiłaś, że szukasz.

Chce, chce..
jak możesz to kup proszę
Kamieni mi wystarczy chyba.. na razie. Oczko wygląda o niebo lepiej. Patyk wbiłam sama.. z pomocą kamienia i podlałam wcześniej ziemię inaczej nic bym nie wskórała i przywiązałam do tarasu. I pocięłam trochę moje bonsai dla ubogich jak mawia Kasiula z Dębicyw cieniu jest więc upały mu nic nie zrobią. Ale co się pokułam.. jak Ty weszłaś w te róże w sukience to ja nie wiem

Edit.. i jak kupisz to musisz mi przywieść heheheh