Hej
Abiko, napisz co jest zaakceptowane, a co do zmian, do przemyśleń. Te koliste rabaty, zaprojektowane zostaną, teraz trzeba włączyć skarpę w całość i pomyśleć nad kształtem przy samym domu. Tak, dobrze rozumiem?
Nie wiem jak będzie u mnie z czasem w tym tygodniu. Idę właśnie zaraz do lekarza, mały jest chory. Obawiam się że usadzi mnie na kilka dni w domu. Jeśli tak to wydrukuję sobie Twój plan i będę myśleć w domu. Chociaż tam jakoś trudniej bo co chwila sie odrywam. Zresztą sama wiesz jak to w domu z czasem własnym jest.
Magnolio, mój ogródek sobie poczeka, najważniejsze zdrowie synka. W domu jak się ma wolne to się wolnego nie ma, zwłasza jak się ma chore dzieci i męża..choć nie wiem co gorsze
Zostaje rabatka przy zejściu z tarasu z miłorzębem. Zostaje warzywniak i faktycznie problem z rozplanowaniem skarpy i połączeniem jej z rabatą kwaśną. Plan mam, ale zapomniałam zabrac do pracy, żeby w wolnej chwili zeskanować
Więc na spokojnie jak wkleję będziemy kombinować co dalej.
Wierzba Hakuro Nishiki będzie się ładnie prezentować z żurawką w odcieniu podobnym do wiosennych młodych listków , również runianka .... Można również dodać kulki z bukszpanu......
Tutaj przydład .... lecz żurawki wydaje mi się powinny ładniej wyglądać w jaśniejszej czerwieni ...
W podobnym kolorze jak na zdjęciu begonie jednoroczne lub zdecydowanie w wyrazistej czerwieni .... no i jak Danusia pisała to tylko potwierdza dopasowanie tych dwóch roślin pozdrawiam
I jeszcze podrążę temat przedogródka...może zamiast cisów dać tam w te gazowny żywotnik Globosa..on z tego co widziałam świetnie się nadaje na żywopłot właśnie, jak myślicie?