Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Miskantowa pustynia, w przyszłości tarasowy ogród na skarpie » Edycja postu

Miskantowa pustynia, w przyszłości tarasowy ogród na skarpie

Miskantowo 19:05, 24 cze 2025

Chyba Poetry

Peach Melba startuje

Miskantowo 19:08, 24 cze 2025

Na koniec, instagramowa kocica…

Wafel 06:37, 25 cze 2025

Ja pierniczę... te róże to jakiś kosmos! Cudne kolory ❤️ Chyba czas cię nawiedzić wkrótce
Polon 07:38, 25 cze 2025

Ech, współczuję problemów zdrowotnych, oby się wreszcie skończyły. Trzeba głowę “uwolnić” bo zamartwianie się nic nie daje, tylko osłabia człowieka.

Kocica przecudna, fajnie że jest i można pogłaskać i pogadać też trochę

Patent w szklarni - ja to zachowawcza jestem i jak widzę takie patenty, to jakoś nie mam przekonania. Na pewno wygodniej, ale jakoś tak sztucznie. No ale produkcja żywności w dzisiejszych czasach jest zupełnie inna niż 50, czy nawet 30 lat temu.

Róże - masz przepiękną kolekcję, piękne kolory, kształt kwiatu, obfitość kwitnienia - cudnie .
MartaCho 07:46, 25 cze 2025

Róże masz wszystkie przepiękne! Chyba Peach Melba byłaby moim numerem jeden!

Wspaniale mieć z Tobie taką przyjaciółkę, która spędza razem czas w szpitalu, jest obok i rozwiewa złe myśli.
Dużo zdrowia, cierpliwości i wytrwałości w walce z choróbskiem dla całej ekipy życzę!
LIDKA 07:46, 25 cze 2025

Gliniaste ogrody są świetne dla róż. Wiola przepiękne okazy róż masz. I jeszcze je widzisz z cudnego tarasu. Cud miód i malina. Cmok cmok.