Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 20:50, 08 lut 2022

ajka napisał(a)
Ale fajne zestawienie Mam wrażenie, że na innych ogrodach rośliny rosną dużo szybciej niż na moim

Ajka dziękuję
też kiedyś miałam takie wrażenie ,że jakoś wolno wszystko rośnie ....dlatego fajnie robić dużo fotek ,po nich najbardziej widać tempo wzrostu
Magleska 20:54, 08 lut 2022

inka74 napisał(a)
Pięknie skarpa się zmienia w trakcie roku. Pęcznieje wręcz roślinnością a potem płonie czerwienią na jesieni. Jest świetnie skomponowana. Tylko oglądać, podziwiać i kopiować kompozycje.

Inka dziękuję bardzo sama wiesz ile to się trzeba naprzesadzać ,poprzesuwać o 10 cm .....ale w końcu nadchodzi moment ,że jest już po naszemu

mam już dużo miejsc ,które mnie zadowalają ,ale mam i takie, na które nie mam narazie pomysłu ....
dotyczy to głównie nowej części
Magleska 21:09, 08 lut 2022

April napisał(a)
Twój ogród powinien się nazywać klonowy a nie wilczy
Ile ich masz? Spisałaś odmiany?

Jola kolejna saga będzie się nazywała : Klonowy z wilkiem

klonów mam dużoooo -przede wszystkim palmowe -co do nazw hmmm coś tam pamiętam ,ale nie wszystkie : Shaina ,Deshojo,Shirazz ,Dissectum Garnet,Sango-kaku,Butterfly ....więcej nie pamiętam

Magleska 21:10, 08 lut 2022

eda napisał(a)
Fajny widok z tarasu ja właziłam kiedyś na grilla ale jak e-Muś zabudował to tylko przez grilla robię

na ten stół wchodziłam i lot ptaka był z lotu ptaka ....

i Ty masz bardzo fajny widoczek z zabudowanego lotu ptaka
Magleska 21:12, 08 lut 2022

Monia81 napisał(a)
Madzia, ależ cudne podsumowanie rabat strzeliłaś kocham u Ciebie te klony, no boskie ci one rabaty ci się rozrosły, w tym roku to busz na całego będziesz miałaja jeszcze za sprzątanie się nie wzięłam, byłam uziemiona, omikron mnie dopadł niestety... teraz i tak zimno, leje i nie fajnie, czekam na dni bez deszczu czy śniegu, bo klony zaś nie zdążę przyciąć... mam nadzieję, że w nowej pracy, lody przełamane buziaczki

Monia dobrze ,że już omikron za Tobą .....jak go zniosłaś ? bo tu u nas większość osób chorowała ,ale lekko -bardziej tak ,jak przeziębienie ....

zostałam na starych śmieciach przekonali mnie

Buziaki
Magleska 21:16, 08 lut 2022

Agatorek napisał(a)

Mam identyczne wrażenie .

Madziu, ogród przepiękny . Buszowisko na rabatach jak się patrzy , widać ogrom pracy, jaki w niego włożyłaś.
Gdybys mieszkała bliżej, to bym Ci wykopała te klony shaina .

Aga dziękuję u Ciebie też z każdym rokiem będzie coraz większy busz
już w tym sezonie napewno będzie pięknie -ten szpaler róż -ach

a swoich klonów bym broniła ....ale z chęcią dałabym Ci wykopać Memory-mam 3 wielkie kępy na zbyciu

Magleska 21:17, 08 lut 2022

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ogród jest śliczny choć młody i to jest największy sukces, że ciężka praca się opłaca

Sylwuś dziękuję Kochana
Buziaki
Martka 21:32, 08 lut 2022

Magdo, kolejna porcja przyjemności odebrana Nadziwić się nie mogę, jak szybko powstał ogród, ile wysiłku, roślin, jaki efekt, całość Twoja, bardzo spójna, skalniak podziwiam, ale najbardziej ciągnie mnie do zakątka warzywnego i przed domek ogrodnika .... mistrzowsko zaplanowany!
eda 21:53, 08 lut 2022

Magleska napisał(a)

i Ty masz bardzo fajny widoczek z zabudowanego lotu ptaka

haaaa
Urszulla 22:55, 08 lut 2022

Te Twoje miksy wszystkich czarują