Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 23:15, 08 lut 2022

Martka napisał(a)
Magdo, kolejna porcja przyjemności odebrana Nadziwić się nie mogę, jak szybko powstał ogród, ile wysiłku, roślin, jaki efekt, całość Twoja, bardzo spójna, skalniak podziwiam, ale najbardziej ciągnie mnie do zakątka warzywnego i przed domek ogrodnika .... mistrzowsko zaplanowany!

Martka dziękuję Kochana
lubię ten mój warzywnik bardzo .....ale muszę jeszcze w nim dopracować kilka szczegółów -np.mam za mały kompostownik -od jesieni obydwie komory są pełniutkie i nie mam gdzie dawać wszystkiego z wycinek przedwiosennych ....
chciałabym jeszcze stół roboczy przy domku .....doprosić się nie mogę na realizację
i jeszcze cały czas dumam chociaż nad foliaczkiem na pomidory na ten sezon -bo docelowo zamierzam mieć szklarnię .....i też nie mam pomysłu ,gdzie to wcisnąć
teren już mocno zajęty
z powiększeniem kompostownika raczej nie będzie problemu ,tylko wykonawcy brak

tu z boku domku chcę stół roboczy -najlepiej na całą szerokość

a szklarnia ,czy tymczasowy foliak nie wiem gdzie dać-tym bardziej ,że u mnie wygwizdowo

fotki z zeszłego maja
Magleska 23:17, 08 lut 2022

eda napisał(a)

haaaa

Urszulla napisał(a)
Te Twoje miksy wszystkich czarują

dobrze,że chociaż fotki mam fajne ,bo realnie teraz bałagan taki ,że nie mogę patrzeć
anpi 23:40, 08 lut 2022

Madziu, cudnie, cudnie, cudnie! Jesień magiczna!
Powiedz mi jaki masz krzewik,czy bylinę, która kwitnie na biało przy schodach z tarasu ,po prawej stronie patrząc od trawnika?
Obrzeża kupujesz stacjonarnie , czy przez internet? Napisałabyś jakie to?
Martka 23:56, 08 lut 2022

Madziu, stół ogrodnika? O czymś takim jakże marzę! Koniecznie z nadstawką! Och! Miejsce już masz - idealne. Kompostownik powiększyć trzeba, normalna kolej rzeczy a foliak/szklarnia - może tu właśnie, gdzie masz pierwszy plan? Na styku warzywnika i części ozdobnej?

Agatorek 23:56, 08 lut 2022

Magleska napisał(a)

Aga dziękuję u Ciebie też z każdym rokiem będzie coraz większy busz
już w tym sezonie napewno będzie pięknie -ten szpaler róż -ach

a swoich klonów bym broniła ....ale z chęcią dałabym Ci wykopać Memory-mam 3 wielkie kępy na zbyciu

Memory też chętnie bym wykopała, gdybym mieszkała bliżej . Piękne trawiszcza. Tylko ogromne . Ale mam je w swoich planach.
Magara 00:21, 09 lut 2022

Ależ Ty masz tych rabat
A mi się wydawało, że te moje kilka to za dużo na jedną osobę

Magda, na ilu metrach masz to całe dobro zmieszczone? Ze zwykłej ciekawości pytam
Magleska 08:54, 09 lut 2022

anpi napisał(a)
Madziu, cudnie, cudnie, cudnie! Jesień magiczna!
Powiedz mi jaki masz krzewik,czy bylinę, która kwitnie na biało przy schodach z tarasu ,po prawej stronie patrząc od trawnika?
Obrzeża kupujesz stacjonarnie , czy przez internet? Napisałabyś jakie to?

Aniu dziękuję
to na biało kwitnące to pieris japońskia brzeża kupowałam stacjonarnie w takim małym składzie budowlanym ....to ekobordy plastikowe -pewnie ,że wolałabym obrzeża z kostki ,taak jak mam na starej części ,ale te łatwiej rozmontować ,gdyby mi się koncepcja zmieniła
Kawa 09:02, 09 lut 2022

memory masz cudowne naprawdę chcesz sie ich pozbyć?

skarpa od sierpnia powala wyglądem
Magleska 09:08, 09 lut 2022

Martka napisał(a)
Madziu, stół ogrodnika? O czymś takim jakże marzę! Koniecznie z nadstawką! Och! Miejsce już masz - idealne. Kompostownik powiększyć trzeba, normalna kolej rzeczy a foliak/szklarnia - może tu właśnie, gdzie masz pierwszy plan? Na styku warzywnika i części ozdobnej?

Martka marzy mi się kilka takich fajnych dodatków do ogrodu .....ale niektóre muszą mocy urzędowej nabrać ,a na niektóre muszę uzbierać a tu co chwilkę coś mnie kusi z nowych roślinek

Fane miejsce typujesz- jeszcze myślę o miejscówce na przeciwko domku ogrodnika .....tam ,gdzie jest teraz basen ....

a jak co - zawsze ten basen może stać na placyku dolnym ,który był pod niego robiony

muszę pomyśleć
Magleska 09:10, 09 lut 2022

Agatorek napisał(a)

Memory też chętnie bym wykopała, gdybym mieszkała bliżej . Piękne trawiszcza. Tylko ogromne . Ale mam je w swoich planach.

Aga faktycznie ogromne i u mnie jakoś mega szybko przyrastają -a wykopanie ich ,to mordęga