Wysiewy profesjonalne, Madziu! Czy butki w drodze? Rękawice będą dobrym wsparciem dla dłoni, jeszcze trochę i pójdą w ruch. Trudno teraz coś pisać i robić, prawda? Wczoraj po pracy zaczęłam porządki po malarzach, dobrze mi zrobiło takie rzucenie się w wir czyszczenia (choć nie lubię tych prac normalnie, ale teraz jakieś zajęcie plus ruch - to jak lekarstwo). Uściski, Madziu!
Martka ......... właśnie nie wiem, czy są w drodze .....nie dostałam narazie żadnego emaila
i tak ...trudno mi się skupić na przyziemnych sprawach .....ale nie chcę siać tu niepotrzebnej paniki własnymi lękami .....będzie co ma być ,inaczej nie będzie ....
.... dziś będę wysiewać kolejne kwiatki jednoroczne ,bo dokupiłam paletek wysiewowych
w ogrodzie dla odmiany spadł śnieg .....ostatnie podrygi zimy -a z chęcią poszłabym pozdzierać trochę darni
Madziu, po raz pierwszy mam wszystko pocięte ( z wyjątkiem róż I hortensji) a tu takie mrozy idą ...-15st mam nadzieję że śnieg ochroni co nieco a może pprognoozy się zmienią nieco