Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Urszulla 18:33, 12 mar 2022

Madziu, fajne połączenie bordowego pierwiosnka z czerwonymi patykami derenia inne donice też pięknie wiosennie się prezentują
Alija 17:40, 13 mar 2022

Magleska napisał(a)

Ogród masz już pięknie wysprzątany, pierwsze kwiaty kwitną, super, ale najsympatyczniejszy kwiatek to ten na zdjęciu.
Monia81 18:16, 13 mar 2022

Madzia u Ciebie błysk na rabatach za chwilkę rabaty się wypełnią i pustki nie będzie podziwiam Kochana za te wysiewy, ja dzisiaj pomidorki wysiałam, zobaczę co z tego wyjdzie, bo papryki coś jakoś średnio wykiełkowały, podpatrzyłam u Ciebie szklarenkę na wysiewy, super pomysł zamówiłam buziaczki
Gosialuk 20:20, 13 mar 2022

Madzia pierwsza zaczęłaś i pierwsza skończyłaś porządki w ogrodzie. Ładnie tak z kancikami. Bardzo jestem ciekawa jak w tych szklarenkach na tarasie twoje wysiewy się będą sprawować. Też dumałam nad takim ustrojstwem na balkon, ale doszłam do przekonania, że nie zapewnię odpowiedniej wentylacji. Ja wychodzę do pracy o 6 rano, więc za zimno, a później przy słonecznej pogodzie może być za gorąco. W każdym razie oczekuję relacji.
SlonecznyOgrod 11:37, 14 mar 2022

Piękne oznaki wiosny, teraz to już chwila i się zazieleni
Martka 18:56, 14 mar 2022

Pracusiu piękne, kolorowe donice, rabaty uprzątnięte, "mikro-oznaki wiosny" (uśmiałam się) mogą się już dumnie zaprezentować w takich okolicznościach! Teraz tylko deszczu i ciepła nam trzeba...
Magleska 17:07, 16 mar 2022

eda napisał(a)
Fajne oznaki wiosny kolorowi się pięknie i na grządkach ogrodowych widzę a w donicach już poszalałaś prawie świątecznie miło popatrzeć piesio na posterunku
ja jutro planuję ziemie mieszać liczę na ciepełkoooo
macham ...

Eda z każdym dniem robi się coraz bardziej wiosennie -cieszę się ,że największy bałagan pozimowy mam ogarnięty ....
teraz jeszcze ogarniam donice -pózniej kanty,wertykulacja i wiosno trwaj

Jutro już było kilka dni temu mam nadzieję ,że pogoda Ci dopisała

Magleska 17:09, 16 mar 2022

Basieksp napisał(a)
No czyściutko, wszystko
ładnie posprzątane, spokojnie czeka na pełną wiosnę piesia jak zwykle coś sobie trzyma w pyszczku

Basiu dziękuję
psica musi mieć coś w pysku - taka dzidzia z niej ze smoczkiem
Magleska 17:10, 16 mar 2022

Wiolka5_7 napisał(a)
Madziu pięknie obsadziłaś donice
Ogród wysprzątany za chwilę się zazieleni...

Wiolu dziękuję jeszcze tak do końca wysprzatany nie jest ,ale z grubsza ogarnięte

Magleska 17:16, 16 mar 2022

Magara napisał(a)
U Ciebie słonecznie i bez śniegu to optymistycznie i wiosennie U mnie zresztą aura podobna, tylko jakoś zimno jeszcze
Te regały-szklarenki będziesz na noc zostawiać na dworze? I co w nich będzie?

Daga te regały stoją tam cały czas -na noc też -a mam w nich wszystkie sadzonki i wysiewy co lubią chłód -mam tam kapusty,groszki pachnące,cukrowe,bób ,kalafiory ,cebule ,pory ,zatrwiany,lobelie ,

codziennie tam zagladam i jak narazie wszystko powolutku rośnie -jak było tak mega zimno ,to na noc zakładałam na te szklarenki koce i dołem też okrywałam ,żeby nie podwiewało zimno

to taki trochę eksperyment -naoglądałam sie filmików na yt i insta i próbuję

i w domu też mam laboratorium w mojej łazience