Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

abiko 16:27, 07 mar 2022

Zaległości mam stąd jak na Antarktydę chyba. Jaki konkurs, jakie wyróżnienie... weźcie coś napiszcie bo zanim ja się dogrzebię
ElzbietaFranka 09:33, 08 mar 2022

Trzeba być dobrej myśli,aby to co nas gnębi teraz - wojna na Ukrainie - jak najszybciej minęła raz na zawsze.

Pozdrawiam Madziu

Dorota321 19:23, 08 mar 2022

Widzę Madziu, że u Ciebie nowy ogrodniczy sezon już ruszył. Przepikowane roślinki wprawiły mnie w zadumę. Myślałam, że jeszcze za wcześnie, że roślinki się wyciągną. Ja mam zamiar wysiać lobelię w małe doniczki, ale czekam do końca marca.
ewsyg 20:25, 08 mar 2022

Gratuluję, piękne zdjęcia.
Magleska 18:08, 11 mar 2022

Urszulla napisał(a)
Madziu, po raz pierwszy mam wszystko pocięte ( z wyjątkiem róż I hortensji) a tu takie mrozy idą ...-15st mam nadzieję że śnieg ochroni co nieco a może pprognoozy się zmienią nieco

Ula fajnie ,że masz już wszystko pocięte

i coś nie widać tego ciepła ...... ja wczoraj bratki ,stokrotki i prymulki posadziłam a wieczorkiem latałam i okrywałam towarzystwo dziś też jeszcze okryłam -a od jutra niech sobie radzą
Magleska 18:10, 11 mar 2022

Milka napisał(a)

O matulu, ale masz tych wysiewów, będą obfite zbiory. Rękawice super.

Irenko posiałam tyle różności -a zarzekałam się ,że tylko paprykę i pomidory będę siać
mam pozastawiane parapety w łazience ,sypialni i w salonie stoi regał z wysiewami ,a dodatkowo na tarasie 2 mini szklarenki .....

ciekawe czy coś mi wyjdzie z tych wysiewów

Buziaki
Magleska 18:11, 11 mar 2022

abiko napisał(a)
Zaległości mam stąd jak na Antarktydę chyba. Jaki konkurs, jakie wyróżnienie... weźcie coś napiszcie bo zanim ja się dogrzebię

Aguś Danusia zrobiła konkurs na trawiaste rabaty w czterech porach roku i mój skalniak dostał 3 miejsce razem z innymi forumkami
dostałam super książkę z piękną dedykacją
Magleska 18:15, 11 mar 2022

ElzbietaFranka napisał(a)
Trzeba być dobrej myśli,aby to co nas gnębi teraz - wojna na Ukrainie - jak najszybciej minęła raz na zawsze.

Pozdrawiam Madziu

Elu staram się być dobrej myśli i cały czas powtarzam sobie ,że i tak nie mam wpływu na to co się dzieje i na to co będzie się działo ......

Buziaki
Magleska 18:24, 11 mar 2022

Dorota321 napisał(a)
Widzę Madziu, że u Ciebie nowy ogrodniczy sezon już ruszył. Przepikowane roślinki wprawiły mnie w zadumę. Myślałam, że jeszcze za wcześnie, że roślinki się wyciągną. Ja mam zamiar wysiać lobelię w małe doniczki, ale czekam do końca marca.

Dorotko papryki ,pelargonie -zawsze sieję tak prędko -lobelię też wysiałam ,ale jest w mini szklarence na tarasie -muszę tam jutro zajrzeć ,czy cokolwiek się dzieje -bo jest tak zimno ,że nic nie chce rosnąć ....wysiewy w domu mam częściowo pod lampami -mam nadzieję ,że uda mi się cokolwiek wychodować

Buziaki
Magleska 18:32, 11 mar 2022

ewsyg napisał(a)
Gratuluję, piękne zdjęcia.

Ewa dziękuję

świetne te Twoje opisy róż -też Ci za nie dziękuję