Widzę Madziu, że u Ciebie nowy ogrodniczy sezon już ruszył. Przepikowane roślinki wprawiły mnie w zadumę. Myślałam, że jeszcze za wcześnie, że roślinki się wyciągną. Ja mam zamiar wysiać lobelię w małe doniczki, ale czekam do końca marca.
i coś nie widać tego ciepła ...... ja wczoraj bratki ,stokrotki i prymulki posadziłam a wieczorkiem latałam i okrywałam towarzystwo dziś też jeszcze okryłam -a od jutra niech sobie radzą
Irenko posiałam tyle różności -a zarzekałam się ,że tylko paprykę i pomidory będę siać
mam pozastawiane parapety w łazience ,sypialni i w salonie stoi regał z wysiewami ,a dodatkowo na tarasie 2 mini szklarenki .....
Aguś Danusia zrobiła konkurs na trawiaste rabaty w czterech porach roku i mój skalniak dostał 3 miejsce razem z innymi forumkami
dostałam super książkę z piękną dedykacją
Dorotko papryki ,pelargonie -zawsze sieję tak prędko -lobelię też wysiałam ,ale jest w mini szklarence na tarasie -muszę tam jutro zajrzeć ,czy cokolwiek się dzieje -bo jest tak zimno ,że nic nie chce rosnąć ....wysiewy w domu mam częściowo pod lampami -mam nadzieję ,że uda mi się cokolwiek wychodować