Magleska
07:30, 04 cze 2022
Asia z poremontowego ,Lidka ,Eda ,Wiola ,Gosia ,Justyna
dziękuję Wam bardzo za życzenia -dochodzę do siebie powoli ,ale jeszcze kilka miesięcy muszę uważać -3 zabieg rekonstrukcji na tą samą stronę -więc wiecie trza uważać 
Kasia Kasiola - dziękuję
mam insta ,ale tam praktycznie bardzo mało się udzielam ,raczej mam go do zaglądania do innych 
Aga -dziękuję
Asiu Wiklasiu
uwielbiam Twój styl pisania
leżę racuchem non stop
łopatę schowałam mocno ,bo raczej przez najbliższe 4-5 miesięcy jej nie mogę dotknąć
musi się wszystko pozrastać ,wygoić itp itd ,a że to trzecia rekonstrukcja -więc muszę bardzo bardzo uważać ....
właśnie zaczynam szukać płatnej pomocy do plewienia ,bo nie mam wyjścia .....,takiej cobym nie zbankrutowała
Daga
dziękuję -mam teraz dużooooo czasu dla Was 
Jola
dziękuję za rozpoznanie moich orlików
ja mam odwieczny problem z nazwami
zdjęcia robione aparatem z pozycji półżaby zawsze dobrze czarują odwiedzających
na zywo już takiego szału nie ma 
Kasiu Mrokasiu ,Asia ,Łucja ,Gosia ,Kasia ,Helen ,Kamila ,Kasia Bawaria ,Dorotka

dziękuję Wam bardzo za życzenia 
jeszcze Martka ,Karola i Ewa
dziewczyny bardzo bardo dziękuję -strachu najadłam się co nie miara ,ale mam nadzieję ,że już teraz do przodu ......czuję się już dobrze ,a rana po operacji ,jak to rana -musi się wygoić
Buziaki dla Was wszystkich
zmobilizuję się i może coś pocykam ,póki jeszcze chwasty nie przegoniły roślin

Kasia Kasiola - dziękuję

Aga -dziękuję

Asiu Wiklasiu

łopatę schowałam mocno ,bo raczej przez najbliższe 4-5 miesięcy jej nie mogę dotknąć

musi się wszystko pozrastać ,wygoić itp itd ,a że to trzecia rekonstrukcja -więc muszę bardzo bardzo uważać ....
właśnie zaczynam szukać płatnej pomocy do plewienia ,bo nie mam wyjścia .....,takiej cobym nie zbankrutowała

Daga

Jola

zdjęcia robione aparatem z pozycji półżaby zawsze dobrze czarują odwiedzających

Kasiu Mrokasiu ,Asia ,Łucja ,Gosia ,Kasia ,Helen ,Kamila ,Kasia Bawaria ,Dorotka

jeszcze Martka ,Karola i Ewa

dziewczyny bardzo bardo dziękuję -strachu najadłam się co nie miara ,ale mam nadzieję ,że już teraz do przodu ......czuję się już dobrze ,a rana po operacji ,jak to rana -musi się wygoić

Buziaki dla Was wszystkich

zmobilizuję się i może coś pocykam ,póki jeszcze chwasty nie przegoniły roślin