Daga oszczędzam się cały czas pomocy ogrodowej na razie nie widać -ale i tak leje do niedzieli ,więc chwastów nie widzę przez okno
za x lat będzie co ma być .....nie zamierzam o tym teraz myśleć moje motto to :
Żyj dziś ,bo wczoraj nie wróci ,a jutra może nie być
po co się zadręczać nieznaną przyszłością ....
Rutewka cudna jest -dostałam od Moni z Wymarzonego 3 szt -to młodziutkie sadzonki ,a tak pięknie już kwitną
Buk powinien się podnieść -daj mu szansę -co prawda mi też jednego szlag trafił ,ale to raczej przez ciągłe przeprowadzki
dziękuję za pochwały i podziwianie chociaż tak naprawdę ,to na żywo inaczej wygląda niż na zaczarowanych fotkach
U nas też dziś znowu popadało - miałam popołudnie spędzić w ogrodzie, ale sobie siedziałam na tarasie i przez godzinę czytałam książkę - potrzebne mi to było w ramach relaksu jak nie wiem co i wyrzutów sumienia nie mam żadnych - bo padało
Ja wiem, że będzie co ma być, ale takie myśli krążą czasem. Generalnie też postanawiam się cieszyć tym co mam
Moja rutewka gdzieś do 50 cm dobiła Na buka i inne przemarźleńce wciąż liczę.
A co do zaczarowanych fotek - no pewnie, że się bajzlu nie pokazuje a ładne kadry Ale Ty masz już to wszystko tak ładnie zaplanowane i zagospodarowane
Odpoczywaj i podziwiaj
Madziu, lubię Twoje porcje zdjęć, zawsze obficie i pięknie. Ogród rozszalał się na dobre, niech teraz daje radości tyle, ile tylko zdołasz odebrać Towarzystwo chwastowe niech Ci nie psuje humoru, pomoc to dobry pomysł. Zdrowia i radości, buziaki, Madziu!
Gdzie Ty kobieto widzisz te chwasty??? Ja chyba ślepa U mnie na dwóch rabatach roślin z chwastów nie widać i to takich roślin do pasa Dziś cztery bite godziny rwałam na jednej rabacie, a i tak obszarpałam tylko tak z grubsza bo niektórych wyrwać z ziemi nie idzie. Jeszcze takie dwie przede mną i potem nad rowem. Na leśnych też się trawsko przez kartony przedziera, trzeba by obszarpać nie ma kiedy
Gadałam już z dziewczynami Musisz chwilkę poczekać jeszcze, bo ja po szpitalach znowu z babcia jeżdżę, a nie chciałabym Ci czegoś( wiesz czego) zawlec
Martka za chwilkę zarzucę Was kolejną porcją fotek co chwilę coś nowego zakwita i staram się mocno nie widziec chwastów rosnących wśród kwiatów
Buziaki