Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

sylwia_slomc... 16:07, 06 sie 2023

Monia81 napisał(a)

Aga co Ty chcesz orać? kochana masz cudowny ogródek pełen smaczków muszę się do Ciebie wybrać, bo w tym sezonie jeszcze nie byłam

A możesz Jej gadać, chyba nigdy nie będzie zadowolona z tego co ma, taki charakter
Magleska 20:16, 06 sie 2023

LIDKA napisał(a)
Madzia relacje czadowe. Podziwiam też jak dałas rade zorganizować i dotrzeć do tylu ogrodów w 2 dni.

Buziaki

Lidka dziękuję cieszę się ,że się podobają
co do organizacji -to nie tylko moja zasługa -wspólnie z Monią i jej emem opracowaliśmy ten plan

poza tym ja od lat organizuję nasze rodzinne mniejsze wyjazdy i długie wakacje-są tą zawsze wakacje objazdowe ....chcę jak najwięcej zobaczyć -taki niespokojny duch ze mnie .....
szukam miejscówek do spania ,do plażowania i co jest fajnego do zwiedzania oprócz miejsc typowo przewodnikowych ....trasy też wyszukuje ,żeby były jak najbardziej widokowe

Buziaki
Magleska 20:21, 06 sie 2023

Magara napisał(a)

Podzielam zdanie LIDKI w obu punktach
Madzia, musisz być super logistykiem
A Dziewczyny mają super ogrody - no ale to oczywista oczywistość

Daga dziekuję za pochwały

ogrody przecudowne -wszystkie nas zachwyciły ,każdy w innym klimacie -nawet jak roślinki niektóre się gdzieś powtarzały ,to w zupełnie różnych kombinacjach -jestem pod ogromnym wrażeniem
Magleska 20:23, 06 sie 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kobieto u mnie jeszcze cebula nie wyrwana, a już bączków wcale nie ma. Od rana leje tak, że znowu wylało, teraz przeszła burza. Na jutro w zapowiedziach to samo

o kurczę -mocno wylało ?
u mnie też leje od kilku dni -w końcu przetwory ogarnęłam ,a dziś zrobiłam porządek z domowymi kwiatkami ...

w ogrodzie nie da się nic robić teraz ,to przynajmniej chałupę odgruzuję

Buziaki
Magleska 20:26, 06 sie 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ogród Kwartecika cudny zaskakujący, niespotykany, fantastyczny Cegła, bruk i dechy i już mi nic więcej do szczęścia nie trzeba, a tu jeszcze tak cudownie otulony wszelaką roślinnością Lecę oglądać kolejne

Sylwuś wszystkie ogrody forumowe są piękne
u Kwartecika zachwyciły mnie te wstawki cegły -mur w warzywniku i te na elewacji i roślinność bujna -a zapłocie to już wogóle zjawiskowe - na jesieni zamierzam w końcu się za swoje zabrać
Magleska 20:26, 06 sie 2023

Kordina napisał(a)

Absolutnie zgadzam się z Sylwią, nie będę powtarzać. Jakie przepiękne ogrody macie Koleżanki, tylko podziwiać i wzdychać

Wszystkie forumowe ogrody są piękne
Magleska 20:32, 06 sie 2023

abiko napisał(a)
Madzia świetne relacje. Zazdroszczę, że miałyście takie tour. Muszę na spokojnie powpadać do dziewczyn i podelektować się innym spojrzeniem.

Niestety po takim oglądaniu, mam ochotę przeorać swój ogród na maksa, choć nie dałoby to wiele przy tym nic co mam.

Aga dziękuję za komplementy

Ty już nic nie rób w swoim ogrodzie -masz przepiękny ogród naprawdę
do końca życia będę Ci wdzięczna za Twoje słowa kiedyś dawno dawno temu -pamiętam to -jak mi wtedy powiedziałaś ,żebym robiła ogród po swojemu ,żeby był taki mój Dziękuję Ci za to
Twój jest właśnie taki Twój i jest cudowny

Magleska 20:38, 06 sie 2023

Dorii napisał(a)
Ogród Ani Kwartet przepiękny jak wszystkie które pokazujesz. Znałam je wszystkie a jednak każdy pokazany inaczej niż zazwyczaj i mam wrażenie że twoim okiem jeszcze piękniejsze.
Zdjęcia robisz poprostu łoł, brak mi już odpowiednich epitetów :⁠-⁠D

Dorii dziękuję uśmiecham się od ucha do ucha czytając takie miłe komplementy
dodam tylko ,że wszystkie zdjęcia robię w automacie -nie znam się na tych pozostałych ustawieniach manualnych i aparat też mam raczej taki ze średniej półki

kiedyś miałam chęć zrobić sobie jakiś kurs fotograficzny ,ale wiecznie brak mi czasu na wszystko co bym chciała -może na emeryturze się będę nudzić ,to wtedy się doszkolę

Buziaki
Dorii 21:07, 06 sie 2023

Talent wrodzony zatem :⁠-⁠D
sylwia_slomc... 22:16, 06 sie 2023

Magleska napisał(a)

o kurczę -mocno wylało ?
u mnie też leje od kilku dni -w końcu przetwory ogarnęłam ,a dziś zrobiłam porządek z domowymi kwiatkami ...

w ogrodzie nie da się nic robić teraz ,to przynajmniej chałupę odgruzuję

Buziaki

My jak leje grzebiemy się w remoncieChałupa przez to nie odgruzowana