Lidka dziękuję cieszę się ,że się podobają
co do organizacji -to nie tylko moja zasługa -wspólnie z Monią i jej emem opracowaliśmy ten plan
poza tym ja od lat organizuję nasze rodzinne mniejsze wyjazdy i długie wakacje-są tą zawsze wakacje objazdowe ....chcę jak najwięcej zobaczyć -taki niespokojny duch ze mnie .....
szukam miejscówek do spania ,do plażowania i co jest fajnego do zwiedzania oprócz miejsc typowo przewodnikowych ....trasy też wyszukuje ,żeby były jak najbardziej widokowe
ogrody przecudowne -wszystkie nas zachwyciły ,każdy w innym klimacie -nawet jak roślinki niektóre się gdzieś powtarzały ,to w zupełnie różnych kombinacjach -jestem pod ogromnym wrażeniem
Sylwuś wszystkie ogrody forumowe są piękne
u Kwartecika zachwyciły mnie te wstawki cegły -mur w warzywniku i te na elewacji i roślinność bujna -a zapłocie to już wogóle zjawiskowe - na jesieni zamierzam w końcu się za swoje zabrać
Ty już nic nie rób w swoim ogrodzie -masz przepiękny ogród naprawdę
do końca życia będę Ci wdzięczna za Twoje słowa kiedyś dawno dawno temu -pamiętam to -jak mi wtedy powiedziałaś ,żebym robiła ogród po swojemu ,żeby był taki mój Dziękuję Ci za to
Twój jest właśnie taki Twój i jest cudowny
Dorii dziękuję uśmiecham się od ucha do ucha czytając takie miłe komplementy
dodam tylko ,że wszystkie zdjęcia robię w automacie -nie znam się na tych pozostałych ustawieniach manualnych i aparat też mam raczej taki ze średniej półki
kiedyś miałam chęć zrobić sobie jakiś kurs fotograficzny ,ale wiecznie brak mi czasu na wszystko co bym chciała -może na emeryturze się będę nudzić ,to wtedy się doszkolę