Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Gruszka_na_w... 22:21, 06 sie 2023

Na emeryturze to się człowiek absolutnie nie ma czasu nudzić. Sprawdziłam. Doba wciąż jest za krótka i wciąż się zastanawiałam jak to wszystko ogarniałam z pracą zawodową na karku.

Dzięki za wszystkie ogrodowe relacje z podróży. U Kwartecikowej Ani najbardziej mnie zachwyciło to, że taka kruszynka ma wielką moc tworzenia pięknych rzeczy.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magleska 23:03, 06 sie 2023

Relacja z ogrodu Kasi Kasyi

https://www.ogrodowisko.pl/watek/10195-ogrodek-pachnacy-moje-miejsce-na-ziemi-w-budowie-nieustajacej?page=884
Magleska 23:05, 06 sie 2023

Dorii napisał(a)
Talent wrodzony zatem :⁠-⁠D

Dorii w samozachwyt wpadnę przez Ciebie

chociaż teraz to już wiadomo ,że fotkami potrafię upiększyć swój ogród
Magleska 23:06, 06 sie 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)

My jak leje grzebiemy się w remoncieChałupa przez to nie odgruzowana

Sylwia Was to nikt nie prześcignie w wymiarach wszystkich prac w życiu
ja stale i niezmiennie podziwiam
Magleska 23:12, 06 sie 2023

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Na emeryturze to się człowiek absolutnie nie ma czasu nudzić. Sprawdziłam. Doba wciąż jest za krótka i wciąż się zastanawiałam jak to wszystko ogarniałam z pracą zawodową na karku.

Dzięki za wszystkie ogrodowe relacje z podróży. U Kwartecikowej Ani najbardziej mnie zachwyciło to, że taka kruszynka ma wielką moc tworzenia pięknych rzeczy.

Haniu
ech -czyli koniec marzeń o tym ,że kiedyś będę mieć ogarnięte ,tak jak bym chciała .....a tak się łudziłam złudną nadzieją

od dawna mówią ,że nadzieja matką głupich ,ale kto zabroni marzyć

czasem marzę sobie ..... przyjdzie taki dzień ..... siedzę zadowolona na tarasie ,wszystko wyplewione ,zadbane ,rośnie cudnie ,dom posprzątany ,a ja w fotelu z książką rozglądam się leniwie od czasu do czasu i wpadam w samozachwyt

a potem się budzę i lista spraw do wykonania zamiast się skracać ,to się wydłuża haha

Dobrej Nocki
Magleska 23:34, 06 sie 2023

Zbyt krótka relacja z ogrodu Iwonki Inki szkoda ,że nie wyciągnęłam aparatu z auta ....ale jakoś tak za szybko nam czas przeleciał na oglądaniu i rozmowie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6603-przerwa-na-kawe?page=1735#post_8

została mi jeszcze relacja z Danusi ogrodu w Przypkach -może jutro wieczorkiem się uda wstawić
Kasya 07:41, 07 sie 2023

Madziu, dziekuje raz jeszcze
Fotki super, inne ciekawe spojrzenie

Jakich trawek nie możesz znaleźć ?
Magleska 08:05, 07 sie 2023

Kasia w necie są ,ale chciałam stacjonarnie -szukam turzycy Raureif ,Thinny Thin, Sabińskiej i jeszcze szukam Kalimitę Marvel Blue
na Sabińską mam namiar na neta -reszta też w różnych szkółkach internetowych jest ,ale ja lubię tak na żywo sadzonki pooglądać
sylwia_slomc... 11:03, 07 sie 2023

Madzia Ty z trawami uważaj wiesz, że u Ciebie szaleją
Ja bym sie do ciebie uśmiechnęła o Tego arcydzięgla fioletowego od Koniora szt trzy. U nas nie znajduję, a zachwycił mnie u Danusi. Wiem od Uli, że u Koniora był. Gdybyś mogła kasę oddam jak się będziemy widziały
anabuko1 11:16, 07 sie 2023

Madzia dziękuję za wszystkie fotorelacje z ogrodów
Z przyjemnością je sobie obejrzałam. Fajne takie wyjazdy, zwiedzanie i oglądanie.
Ja zawsze jakimiś roślinami się potem zarażam