Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 17:49, 05 sie 2023

Agania napisał(a)
Magda dziękuję za wszystkie fotorelacje z ogrodów
Fajne takie zmęczenie przeżywać przy okazji wakacji, wycieczki po ogrodach, pogaduchy i te foty, które robisz są fenomenalne
Nie mogę się doczekać żeby w końcu znowu zobaczyć Twój ogród i poczochrać wilczycę
Całuski

Aganiu czekam niecierpliwie tylko się nie rozczaruj haha nie mam kiedy plewić -tonę w chwastach
LIDKA 20:15, 05 sie 2023

Madzia relacje czadowe. Podziwiam też jak dałas rade zorganizować i dotrzeć do tylu ogrodów w 2 dni.

Buziaki
Magara 22:29, 05 sie 2023

LIDKA napisał(a)
Madzia relacje czadowe. Podziwiam też jak dałas rade zorganizować i dotrzeć do tylu ogrodów w 2 dni.

Buziaki

Podzielam zdanie LIDKI w obu punktach
Madzia, musisz być super logistykiem
A Dziewczyny mają super ogrody - no ale to oczywista oczywistość
sylwia_slomc... 22:53, 05 sie 2023

Magleska napisał(a)

Sylwia wstawię u siebie ,miałam wczoraj ,ale padłam po pracy -dziś cały dzień z przetworami walczyłam i zaraz też do pracy uciekam ....no nie wyrabiam po prostu....

będą relacje ,ale naprawdę muszę się trochę ogarnąć z zaległości -jeszcze warzywa jak na złość rozszalały się na całego
fajnie ,ale mam za mało wolnego i w tym i w przyszłym tygodniu każdy dzień na wariata

nie chcę już obiecywać kiedy te relacje wstawię ....

Buziaki

Kobieto u mnie jeszcze cebula nie wyrwana, a już bączków wcale nie ma. Od rana leje tak, że znowu wylało, teraz przeszła burza. Na jutro w zapowiedziach to samo
sylwia_slomc... 22:58, 05 sie 2023

Ogród Kwartecika cudny zaskakujący, niespotykany, fantastyczny Cegła, bruk i dechy i już mi nic więcej do szczęścia nie trzeba, a tu jeszcze tak cudownie otulony wszelaką roślinnością Lecę oglądać kolejne
Kordina 02:09, 06 sie 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ogród Kwartecika cudny zaskakujący, niespotykany, fantastyczny Cegła, bruk i dechy i już mi nic więcej do szczęścia nie trzeba, a tu jeszcze tak cudownie otulony wszelaką roślinnością Lecę oglądać kolejne

Absolutnie zgadzam się z Sylwią, nie będę powtarzać. Jakie przepiękne ogrody macie Koleżanki, tylko podziwiać i wzdychać
abiko 11:03, 06 sie 2023

Madzia świetne relacje. Zazdroszczę, że miałyście takie tour. Muszę na spokojnie powpadać do dziewczyn i podelektować się innym spojrzeniem.

Niestety po takim oglądaniu, mam ochotę przeorać swój ogród na maksa, choć nie dałoby to wiele przy tym nic co mam.
Basieksp 11:25, 06 sie 2023

Piękna relacja, ogrody cudne, różne piękne ja już się trochę pogubiłam, także fajnie, że pokazałaś wszystkie relacje oj, jeszcze pewnie kilka razy będę zaglądać, bo tak na raz to się nie da
Dorii 15:05, 06 sie 2023

Ogród Ani Kwartet przepiękny jak wszystkie które pokazujesz. Znałam je wszystkie a jednak każdy pokazany inaczej niż zazwyczaj i mam wrażenie że twoim okiem jeszcze piękniejsze.
Zdjęcia robisz poprostu łoł, brak mi już odpowiednich epitetów :⁠-⁠D
Monia81 15:45, 06 sie 2023

abiko napisał(a)
Madzia świetne relacje. Zazdroszczę, że miałyście takie tour. Muszę na spokojnie powpadać do dziewczyn i podelektować się innym spojrzeniem.

Niestety po takim oglądaniu, mam ochotę przeorać swój ogród na maksa, choć nie dałoby to wiele przy tym nic co mam.

Aga co Ty chcesz orać? kochana masz cudowny ogródek pełen smaczków muszę się do Ciebie wybrać, bo w tym sezonie jeszcze nie byłam