Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Rojodziejowa 11:41, 07 sie 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Madzia Ty z trawami uważaj wiesz, że u Ciebie szaleją
Ja bym sie do ciebie uśmiechnęła o Tego arcydzięgla fioletowego od Koniora szt trzy. U nas nie znajduję, a zachwycił mnie u Danusi. Wiem od Uli, że u Koniora był. Gdybyś mogła kasę oddam jak się będziemy widziały

Sylwia, masz fotkę tego arcydzięgla?

Maglesko, Raureif były u mnie. Jakbyś kompletnie nie miała stacjonarnie, to mogę obfotografować w mojej szkółce i Ci przesłać.
sylwia_slomc... 12:53, 07 sie 2023

Rojodziejowa napisał(a)

Maglesko, Raureif były u mnie. Jakbyś kompletnie nie miała stacjonarnie, to mogę obfotografować w mojej szkółce i Ci przesłać.

Asiu pokazałam go na wątku Danusi w fotorelacji
Magleska 14:44, 07 sie 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Madzia Ty z trawami uważaj wiesz, że u Ciebie szaleją
Ja bym sie do ciebie uśmiechnęła o Tego arcydzięgla fioletowego od Koniora szt trzy. U nas nie znajduję, a zachwycił mnie u Danusi. Wiem od Uli, że u Koniora był. Gdybyś mogła kasę oddam jak się będziemy widziały

Sylwia to są niskie trawki rosnące kępkowo -widziałam je u dziewczyn i chciałabym z nimi spróbować na przód rabaty

Będę w środę w szkółce ,to jak będą ,to Ci kupię -ma Iwonka u mnie być w środę - poproszę ją ,żeby Ci je zabrała -bo ja raczej na pazdziernik planuje w Twoje strony przyjechać
Buziaki
Magleska 14:48, 07 sie 2023

anabuko1 napisał(a)
Madzia dziękuję za wszystkie fotorelacje z ogrodów
Z przyjemnością je sobie obejrzałam. Fajne takie wyjazdy, zwiedzanie i oglądanie.
Ja zawsze jakimiś roślinami się potem zarażam

Aniu Nie ma za co ja starsznie szybko te fotki cykam i pózniej sama się dziwię ,skąd ich tyle natrzaskałam

o tak -takie wyjazdy są mega -już wielokrotnie pisałam ,że w moim bliskim otoczeniu nikt się nie zachwyca kwiatkami -a na takich spotkaniach przynajmniej nie czuję się jedyna w swojej pasji

Buziaki
Magleska 14:49, 07 sie 2023

Rojodziejowa napisał(a)

Asia priv Ci wysłałam
Urszulla 22:17, 07 sie 2023

Magleska napisał(a)
Kasia w necie są ,ale chciałam stacjonarnie -szukam turzycy Raureif ,Thinny Thin, Sabińskiej i jeszcze szukam Kalimitę Marvel Blue
na Sabińską mam namiar na neta -reszta też w różnych szkółkach internetowych jest ,ale ja lubię tak na żywo sadzonki pooglądać

Jeśli chodzi o turzyce to jestem ostrożna, ta Raureif ewentualnie mnie by interesowała
Kaliminty jestem ciekawa, bo Gosia mi zostawiła. Mam nadzieję że przezimuje
Gruszka_na_w... 21:00, 08 sie 2023

Powzięłam dzisiaj postanowienie przeczytania Twojego wątku od początku. Ku mojemu zaskoczeniu, odkryłam, że miałaś wątek w dziale projektowanie. 1163 strony plus 485 stron to zapowiedź ciekawej lektury na dłuższy czas.
Bardzo lubię czytać hurtowo historię powstawania ogrodu. Przy czytaniu na bieżąco wiele ciekawych historii gdzieś umyka.
Skalniak już od początku dobrze rokował!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Urszulla 09:41, 10 sie 2023

Przyznam szczerze, że w Twoim ogrodzie nie ma nudy, bodźców dla oczu ogrom. Ja się tylko martwię jak to ogarniesz, ale zaraz potem myślę, że nikt inny by nie potrafił a Ty tak. Masz powera

Urszulla 09:45, 10 sie 2023

Nowe nabytki, aż kipi ja mam ciągle dużo doniczek sadzonek do wsadzenia, muszę zdążyć do końca sierpnia. U Ciebie to busz, dobrze że masz do jesieni regularnie czas aby się tym zająć. Uffff

Iwonka medytująca w zadumie nad rozmowami ogrodowymi
Urszulla 09:47, 10 sie 2023

Zachwycające mnie róże