Zdjęcie z pewnością będzie cudowną pamiątką. Ubiór jest akuratny. Przykrywa i ociepla to, co najważniejsze.
Brawa dla ekipy. Dziewczyny spisały się na medal.
Moja krasnoludka ( wyższa ode mnie ) też udaje ,że nie widzi -dopiero negocjacje dały efekt
po wczorajszym liczy ile jej godzin uciekło ,a że robi ze 3 razy wolniej ,to wiesz hahaha ....
spóźniła się -musi teraz czekać ,aż nowe urosną
to ilu tych krasnoludków posiadasz ? ja w sumie dwa -ale starszy krasnolud zabiegany ,zagoniony i ciężko zatrudnić
Ula A wiesz ,że liczyła dzisiaj ile kasy jej przeszło koło nosa -cwaniara jedna a jak prosiłam wcześniej ,to zebrać się nie mogła ,a to za zimno,a to się uczy ,a to nie chce jej się dzisiaj teraz niech żałuje -musi poczekać ,aż nowe urosną
Ania zimno było okropnie -stąd takie z nas michelinki
powiem Ci ,że uparte te małopolskie kobiety bardzo -nie dały się odciągnąć od tych chwastów -dopiero obiad je odciągnął na chwilę ,ale i tak po wróciły w rabaty
Justyna przecież Twoja skarpa jest też piękna -moja jest stromsza -bez kamlotów ciężko by ją było utrzymać -zsuwała by się
dziękuję za komplementy -cieszę się ,że jest inspiracją dla innych i że się podoba taka jak jest