Dziewczyny

Już grupowo dziękuję za moją rewelacyjną ekipę

wierzę w to ,że jakbyście bliżej mieszkały ,to też byście wpadły z odsieczą na hasło
Dziewczyny mnie znają i wiedzą ,że za długo na tyłku nie wytrzymam i gdyby nie ich pomoc ,to sama już zaczęłabym rwanie chwastów ,pomimo zaleceń oszczędzania się
Tu są same fajne Babki na tym forum
Pogoda nadal do bani ,w szklarni palą mi się znicze -
zastanawiam się ,czy nie spryskać trawnika na chwasty ,ale po południu ma padać ,więc nie ma sensu chyba ....
Ania

tak -chodzi o zieloną torbę Anitki

Gosia

-krasnoludek ma maturę zaraz-dlatego narazie jej nie gnębię

sama się stresuję i za nią
Ania z Kamiennego kręgu

Dziękuję

a wiesz ,że zaglądam czasem do Ciebie -tylko po cichaczu ,bo nie jestem w stanie czasowo wszędzie pisać -musiałabym być tu 24 godz na dobę
Bożenka

Pięknie napisałaś -takie momenty powodują ,że można uwierzyć ,że są jeszcze Ludzie dobrego serca
Marta

myślę ,że po prostu trzeba się zacząć z nami spotykać na żywo

wtedy na pewno bardziej można się poznać

ale ciasto z kruszonką -czemu nie

Jakbyś chciała jakiś traw -to ja chętnie się podzielę -bo mam juz ich za dużo -ale musiałabyś do mnie przyjechac i je sobie wykopać
Kasia

buziaki i dla Ciebie -trzymaj się Kochana -blisko siebie masz też dużo dobrych duszyczek
Kochane -jeszcze tylko tak wspomnę -pilnujcie swojego zdrowia ,raz w roku trzeba sobie nawet samemu zrobić przegląd techniczny -morfologia ,cycki ,babskie sprawy -obowiązkowo trzeba pilnować -profilaktyka jest bardzo ważna -a jak same siebie nie dopilnujecie ,to nikt za Was tego nie zrobi ...wiem ,że czasem jest ciężko ,ale lepiej być przeczulonym ,niż lekceważącym
Miłego dnia