Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 22:30, 06 cze 2024

sylwia_slomczewska napisał(a)
Plumkadło fajne Moni okiem ogród jeszcze fajniejszy

zawsze fotki od kogoś są fajniejsze samemu wiecznie się robi w tych samych miejscach
Magleska 22:38, 06 cze 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Madzia!, ależ to nawadnianie wygląda profesjonalnie. W razie czego możesz dorabiać po godzinach na zakładaniu takowego. Zamaskowanie przy skrzyniach jest idealne.

Haniu dziękuję

jakbym pomyślała kiedyś tam wcześniej ,to wodę bym miała doprowadzoną pod sam warzywnik ,a tak to takie doklejanie ....no i niskobudżetowo

dostałam od dzieci na dzień mamy ,więc trzeba było rozłożyć -sama jestem ciekawa ile sezonów wytrzyma

Magleska 22:39, 06 cze 2024

Kontonaogrod napisał(a)
Pełna profeska Pięknie Pani ma, prosze Pani Z tymi skrzyniami - rewelka. Przyjedź zrobić nawadnianie u mnie

Dzięki
nawadnianie sama rozłożysz -to proste jest -w skrzyniach była zabawa ,bo musiałam kopać w nich ,żeby węże doprowadzające pochować
Tess 22:47, 06 cze 2024

Magleska napisał(a)
Część węży pochowana widać tylko wystające niebieskie kawałki -one będą bardziej niewidoczne ,jak dosypię ziemi do skrzyń
Niestety przy przenoszeniu warzywnika nie wymieniłam wszystkich marnych desek i teraz zaczęły się sypać -po plonach będę musiała się tym zająć

jutro powinnam zakończyć temat nawadniania -najwyższy czas zająć się plewieniem

Punkt dowodzenia wodą jednak przeniosłam pod dom -muszę znalezć hydraulika ,żeby mi wyprowadził kran na tę ścianę -sama za to się nie biorę

węże doprowadzające wodę pochowam w kamyczkach ,ale te złączki niestety muszą być na wierzchu -pozawieszam je na skrzyniach pewnie

Zbieram szczękę z podłogi, bo czytam, że samodzielnie rozkładane to nawadnianie. Możesz podać jakieś namiary, gdzie kupione (doczytałam, że prezent od dzieci). i jak to się montuje. Muszę jakieś nawadnianie wykombinować, bo te suche okresy mnie wykańczają. Niedługo będę miała postawę orangutana
Tess 22:50, 06 cze 2024

Magleska napisał(a)

Tess ale mi miło ,że masz w inspiracjach moją rabatę

ja róże kupuję najczęściej stacjonarnie ,albo z Floribundy ,chociaż od Hyżego i z Rosa Cwik też jakieś kupowałam -zawsze te co chciałam ,bez pomyłek

Trudno byłoby jej nie zapisać - jest spektakularna No i ta kolorystyka!

No też mi się wydaje, że miałam jakiegoś wyjątkowego pecha z tymi różami.
Magleska 22:52, 06 cze 2024

tym razem rabata brzozowo limonkowa na tapecie -z każdej strony -

Magleska 22:54, 06 cze 2024

TAR 22:56, 06 cze 2024

Cudnie Madzia i nawadnianie pełna profeska. U mnie tez przywrotniki szaleja, sa przesliczne
Magleska 23:03, 06 cze 2024

TAR napisał(a)
Cudnie Madzia i nawadnianie pełna profeska. U mnie tez przywrotniki szaleja, sa przesliczne

Dzięki

Cieszę się -za chwilę będziesz też rozdawać jak ja

Magleska 23:04, 06 cze 2024

Tess napisał(a)

Zbieram szczękę z podłogi, bo czytam, że samodzielnie rozkładane to nawadnianie. Możesz podać jakieś namiary, gdzie kupione (doczytałam, że prezent od dzieci). i jak to się montuje. Muszę jakieś nawadnianie wykombinować, bo te suche okresy mnie wykańczają. Niedługo będę miała postawę orangutana

Tess wysłałam Ci priv

to naprawdę proste -aż żałuję ,że wcześniej się tym nie zainteresowałam