Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Rojodziejowa 21:23, 03 cze 2024

Juzia napisał(a)
Czy ja mogłabym zobaczyć trupią rabatę?!?!?!
Aż mnie skręca z ciekawości

Strona 677
Juzia 22:01, 03 cze 2024

Rojodziejowa napisał(a)

Strona 677

Dziękuję!

O mamo.... po co tu wchodziłam????
Ta pomarańczowa rabata to moja nowa miłość.... Echhh....

Trupia to od tego sinego koloru róż?

Magleska 08:06, 04 cze 2024

Gosialuk napisał(a)
Madzia działasz i działasz. Nawadnianie ogarnięte, sporo cię odciąży, bo podlewanie skrzyń zajmowało pewnie trochę czasu. Róże pięknie kwitną i cała reszta również.
Zdjęcia Moniki mam wrażenie, że jeszcze dojrzalszy ogród przedstawiają. Ale czy aparatem czy telefonem - zawsze piękne.

Gosia patrz jaki psikus pogodowy -zrobiłam nawodnienie ,to codziennie pada -od wczoraj to nawet leje na maksa ....
ale na pewno się przyda w sezonie
Dziękuję za komplementy muszę w końcu wziąść się za odchwaszczanie ,kanty trzeba poprawić -zawsze jest jakaś robota nie zrobiona
Magleska 08:08, 04 cze 2024

Magara napisał(a)
Madzia, mnie u Ciebie wszystko zachwyca i inspiruje Z obrazkami trupiej i pomarańczowej pójdę dziś spać Specjalnie sobie zapisałam, żeby na dużym ekranie obejrzeć wieczorem bo korzystanie z forum w telefonie mija się z celem
Kiedy wracasz do roboty i przestaniesz koleżanki fotami dołować???

Daga Jeszcze trochę Was pomęczę tymi fotkami
i to są tylko ładne zdjęcia ,są miejsca lepsze i gorsze w moim ogrodzie -myślę ,że jak wszędzie ....na fotkach człowiek chwyta same najlepsze momenty rabaty
Magleska 08:13, 04 cze 2024

Juzia napisał(a)
Czy ja mogłabym zobaczyć trupią rabatę?!?!?!
Aż mnie skręca z ciekawości

Juzia trupia -nazwa od róż Novalis ale połączona z kremowymi różami ,szałwią Caradonną ,bodziszkiem rozanne ,rodgresją ,i coś tam jeszcze nawciskałam ....trzcinniki Brachytrica ,bodziszek korzeniasty biały od Uli ,są tam też ciemierniki i jeszcze kilka małych roślin wiosennych

Rojodziejowa napisał(a)

Strona 677

Asia Dziękuję

Juzia napisał(a)

Dziękuję!

Trupia to od tego sinego koloru róż?

Dziękuję
Pomarańczowa też teraz moja ulubiona -wcześniej szalały na niej kukliki
Magleska 08:13, 04 cze 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Zostawiam zachwyt nad wszystkim, a w szczególności nad kwitnącym jaśminowcem.

Haniu dziękuję
Kasya 09:05, 04 cze 2024

Magleska napisał(a)

Gosia patrz jaki psikus pogodowy -zrobiłam nawodnienie ,to codziennie pada -od wczoraj to nawet leje na maksa ....

Ach …. Znalazłam winowajcę…. Cały front burzowy ściągnęłaś … zaraz mi się woda przeleje
Tess 09:33, 04 cze 2024

Juzia napisał(a)

Już dawno mam ją w inspiracjach. Kiedyś gdzieś mi weszła w oczy i została w pamięci.
Cudna jest!!!

Dziewczyny, gdzie kupujecie róże? Kogo polecacie? Kupiłam w ubiegłym roku w dwóch różnych, znanych szkółkach. W obu pomyłki Ometkowane, a urosło i zakwitło coś zupełnie innego.
Zamiast 2 sztuk Hansestand Rostock mam dwie różowe, każda inna w dodatku
Rojodziejowa 09:50, 04 cze 2024

Kurczę, z tymi pomyłkami róż to lipa. Ja kupuje zazwyczaj we Floribundzie i rozeogrodowe. Ładną sadzonkę Emily Bronte kupiłam stacjonarnie w hyzowie.pl
Kasya 09:53, 04 cze 2024

Tess napisał(a)

Już dawno mam ją w inspiracjach. Kiedyś gdzieś mi weszła w oczy i została w pamięci.
Cudna jest!!!

Dziewczyny, gdzie kupujecie róże? Kogo polecacie? Kupiłam w ubiegłym roku w dwóch różnych, znanych szkółkach. W obu pomyłki Ometkowane, a urosło i zakwitło coś zupełnie innego.
Zamiast 2 sztuk Hansestand Rostock mam dwie różowe, każda inna w dodatku

O to jakiś niefart
Mi się nigdy nie zdarzyło
Moje 3 hansestadt z floribundy