Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 23:50, 18 cze 2024

Magleska 23:51, 18 cze 2024

Magleska 23:54, 18 cze 2024

Koniec

Kolejna saga ,albo melodramat w lipcu -mam nadzieję ,że nie zamęczyłam Was za bardzo -ale było fajne światło i jakoś tak natrzaskałam tych fotek dużo za dużo

Dobranoc
Magara 00:10, 19 cze 2024

Magleska napisał(a)

Obejrzałam ekspresowo, bo już późno, jutro przy kawie - poprawię
Budleje chcą kwitnąć???
Kasya 05:49, 19 cze 2024

Budleje ? No szok
Żałuję że mi trojesc wyginęła
Lubię pomarańczowy kolor
Wszystkie widoczki cudne
Monia81 07:24, 19 cze 2024

Madzia jest bosko pięknie wszystko kwitnie i busz na rabatach
veva 09:47, 19 cze 2024

Przepiękny ogród, nawet nie potrafię wybrać najpiękniejszego zdjęcia
ajka 10:05, 19 cze 2024

Magleska napisał(a)

Ania nie wiedziałam ,że jesteś blisko -ale teraz już wiem i jak będę się wybierać kolejnym razem z chęcią Cię odwiedzę

Tawułki nie wszędzie u mnie chcą rosnąć -ale też je lubię -ślimaki ich niech żrą

No i super, daj znać jak będziesz się wybierać Ode mnie rzut beretem już do Wrocławia, tak więc jest co zwiedzać nawet na kilka dni

Magleska napisał(a)

To powojnik Arabella -chyba

Naprawdę? To ja mam go przy tarasie teraz jako płożący. Coś za wysoki mi się wydaje
ajka 10:07, 19 cze 2024

Magleska napisał(a)

Koniec

Kolejna saga ,albo melodramat w lipcu -mam nadzieję ,że nie zamęczyłam Was za bardzo -ale było fajne światło i jakoś tak natrzaskałam tych fotek dużo za dużo

Dobranoc

Jakie piękne te lilie, już się cieszę, że też je zakupiłam w tym roku Ciekawe czy moje zdążą jeszcze zakwitnąć? A twoje są drzewiaste czy zwykłe?
TAR 11:07, 19 cze 2024

Madziulka masz obłednie z tymi fotami to obie mamy fisia, jak juz trzaskac to na calego ale potem zima ogladac to sama przyjemnosc, mozna sie zastanowic co zmienic, co zrelokować

U mnie trojescie jeszcze w blokach startowych pokazaly pąki, krwawniki ceglaste dopiero wczoraj zaczely sie powoli rozwijac. Kurcze niby sa na suche miejsca a w suchym nie chce rosnac za to w mokrym i na sloncu potwory sie zrobily z malych pikutkow od Dorki. To juz kolejna roslina, ktora dodaje do mojego kajecika o innych wymaganiach niz pisza na stronach. U siebie na liscie roslin opisuje, ktore gdzie lubia rosnac i jaka glebe. Wtedy jest mi latwiej cos zmianiac. A musze caly front przearanżowac.

Budleje juz Ci kwitna, u sasiadow tez a moje nawet pąka nie pokazały. Dziwnie jakos. Anda pisala u kogos, ze budleje nie przedstawiaja wartosci dla owadow i motyli. I jakos sie troche przez to zniechcecilam do nich, choc sa piekne i do tego ładnie pachna. Ale te co juz mam to zostawiam. Zawsze to cieszy choc oko.

Jak ładnie Butterfly wyglada, kusisz kusicielko pozostałe klony tez piekne. Ja dzis czekam na mojego bunia, judasia i klonika. Pojutrze moze pozostałe dostane. Wszystko posadze na frontowej kiedy bede zmiany wprowadzac.