Madziulka masz obłednie

z tymi fotami to obie mamy fisia, jak juz trzaskac to na calego

ale potem zima ogladac to sama przyjemnosc, mozna sie zastanowic co zmienic, co zrelokować
U mnie trojescie jeszcze w blokach startowych pokazaly pąki, krwawniki ceglaste dopiero wczoraj zaczely sie powoli rozwijac. Kurcze niby sa na suche miejsca a w suchym nie chce rosnac za to w mokrym i na sloncu potwory sie zrobily z malych pikutkow od Dorki. To juz kolejna roslina, ktora dodaje do mojego kajecika o innych wymaganiach niz pisza na stronach. U siebie na liscie roslin opisuje, ktore gdzie lubia rosnac i jaka glebe. Wtedy jest mi latwiej cos zmianiac. A musze caly front przearanżowac.
Budleje juz Ci kwitna, u sasiadow tez a moje nawet pąka nie pokazały. Dziwnie jakos. Anda pisala u kogos, ze budleje nie przedstawiaja wartosci dla owadow i motyli. I jakos sie troche przez to zniechcecilam do nich, choc sa piekne i do tego ładnie pachna. Ale te co juz mam to zostawiam. Zawsze to cieszy choc oko.
Jak ładnie Butterfly wyglada, kusisz kusicielko

pozostałe klony tez piekne. Ja dzis czekam na mojego bunia, judasia i klonika. Pojutrze moze pozostałe dostane. Wszystko posadze na frontowej kiedy bede zmiany wprowadzac.