Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodomania Oli

Ogrodomania Oli

grembosia 23:05, 30 paź 2012

Ale bajeczny ogród stworzyłaś, a jesień wydobywa z niego to co najlepsze...
monteverde 23:08, 30 paź 2012

Pięknie wygląda ogród w jesiennej szacie, pozdrawiam Olu
Janina 23:33, 30 paź 2012

Przepiękny ogród,to są moje klimaty.Wygląda na bardzo duży a tak pięknie dopracowany.
Darooo75 21:37, 08 lis 2012

Piękny ogród tyle koloru i roślin pięknie pozdrawiam
krisec 22:53, 14 lis 2012

Olu. W Twoim Pięknym ogrodzie to dopiero czysta przyjemność pospacerować, moje oczy tutaj piękności ujrzały a serduszko miodkiem się raczy. Czekam na dalsze piękne pismo obrazkowe z Twojego ogrodu.
pozdrawiam, życzę przyjemności.
ola 22:13, 15 lis 2012

Kasik, Elizo, Grembosiu, Aniu bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałyście.
Janino, moja działka to ponad 2520 m2 ale ogród nie jest jeszcze dopracowany, mam parę miejsc, którymi się nie chwalę, nie fotografuję ich, bo brakuje mi pomysłu na nie. ale cieszę się bardzo, że trafiłam w Twoje klimaty.
Daroo, słusznie zauważyłaś "tyle koloru i roślin" , no właśnie tyle, że aż za tyle. nie potrafię się powstrzymywać od kupowania coraz to nowych roślin o różnych kolorach i tak tworzy się bałagan i chaos ale cieszę się, że Ci się ten mój chaos podoba.
Krzysztofie, trudno nawet porównywać mój dziki ogródek z Twoim perfekcyjnym rajem. Pozdrawiam.
Zeta 11:46, 18 gru 2012

No tu mogę się naoglądać moich ukochanych traw dowoli. Przepięknie. Niesamowite ile różnorodności można znaleźć w jednym ogrodzie. ( kurcze ale porządeczek) fiufiu
ola 15:47, 18 gru 2012

Dziękuję Zetko, Ty popatrz sobie dowoli na trawy a ja zaś pozachwycam się Twoimi brzózkami, co roku wpisuję je na listę chciejstw, jednakże zniechęcona ostanio przez Domi z wielkim żalem wykreśliłam je z tej listy, ale chyba znów je sobie wpiszę, a co tam.
Enya73 17:33, 18 gru 2012

Olu, jak dawno Cię nie było. Co u Ciebie? Jak ogród zimą? Co przygotowujesz na święta? Tu wszystkich ogarnęło szaleństwo wiankowo-piernikowe. Mnie też nie ominęło

Pozdrawiam serdecznie
Justyna 21:56, 18 gru 2012

Olu, ale piękny miałam spacer po Twom ogrodzie. Pochwały, piękne miejsce stworzyłaś/tworzysz.
Trawy, rozchodniki pokazowe. Kompozycje takie spójne, zróżnicowane ale i harmonijne.
Gratuluję i pozdrawiam serdecznie