Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodomania Oli

Ogrodomania Oli

Zeta 21:59, 18 gru 2012

Piękne klimatyczne zdjęcia i moje kochane rozplenice.....
ola 10:23, 19 gru 2012

Anitko, ja cały czas jestem na moim ulubionym forum, nie jestem może zbyt aktywna (z braku czasu), ale wpadam tu codziennie, zaglądam cichcem do moich ulubionych (bo wszystkich to nie jestem w stanie ogarnąć) wątków (a jest dość sporo) i zmykam.
Pytasz o święta, z podziwem patrzę na Wasze wypieki, towarzyskie wiankowania ale jakoś na razie jeszcze nie czuję świąt. Większość mojego wolnego czasu pochłaniają moje dzieci, ich szkoła, dodatkowe zajęcia itp. Z niecierpliwością czekam na piątek i chyba dopiero wtedy oddam się z wielką przyjemnością wypiekom i ozdabianiem domu.
Justynko dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, poczyniłam już trochę radykalnych zmian odnośnie właśnie rozchodników, efekt ocenicie sami przyszłego lata.
Pozdrawiam wszystkich do mnie zaglądających.
Mala_Mi 11:13, 19 gru 2012

Ola.. u mnie też zero przygotowań do świąt Co nie znaczy, że świąt nie będzie
M tylko światełka powiesił na choinkach na zewnątrz, bo jak przyjdzie większy mróz to łapki zgrabieją
Pszczelarnia 12:52, 19 gru 2012

Olu, Twój wpis u mnie z racji Mai bardzo mnie ucieszył. Nawet nie wiesz jak bardzo.
U mnie tak samo z przygotowaniami. Nawet gorzej. Ale co tam, najpierw trzeba ustawić ducha a potem ciało. I jakoś pójdzie.
ola 12:56, 19 gru 2012

Ja poniekąd celowo tak opóźniam świąteczne przygotowania, na razie skupiam się na przedświątecznym porządkach, ciastek nie piekę przedwcześnie, bo mogłyby nie dotrwać do świąt (słodkie dziurki wszyscy jesteśmy), a świąteczny wystrój wewnątrz jak i na zewnątrz już by się opatrzył.
ola 13:03, 19 gru 2012

Ewo, ja niedzielną "Maję w ..." to oglądałam na stojąco, w odległości 0,5 m od telewizora, aby czasem czegoś nie przeoczyć albo co gorsza niedosłyszeć (mój M. śmiał się ze mnie).
Ciągle przekonuję się, że Ogrodowisko skupia naprawdę niezwykłych ludzi (tylko co ja tu robię?).
Pozdrawiam.
kasik778 17:28, 19 gru 2012

Olu pozdrawiam, a czemu tak rzadko piszesz? pokazuj fotki masz cudowny ogród
ola 18:45, 19 gru 2012

Witaj Kasik, masz rację malo piszę, często mam ochotę coś napisać, zaczynam, potem zmieniam bo uznaję, że może to inaczej, lepiej napisać, innych słów użyć, w końcu wszystko kasuję i wychodzę.
A jesli chodzi o ogród, to jakoś szaro, buro w nim teraz, nie ma co pokazywać, nawet rozplenice jakieś takie połamane przez ciężki śnieg chyba.
Madzenka 19:32, 19 gru 2012

Olu wiesz, że koncepcja trzymania nastroju przedświątecznego do weekendu do mnie przemawia
Ja lubię ten świąteczny pośpiech na dwa dni przed Byleby mieć prezenty wcześniej, brrr jakże nie lubię tlumów w sklepach

Ale rozpieczaj nas proszę zdjęciami.
Gosiniak 19:41, 19 gru 2012

Przyglądam się Twojemu ogrodowi od dawna, bo jest jak z moich snów, cudowne rośliny, pięknie skomponowane, kamienie i żwirek, coś wspaniałego stworzyłaś, a najważniejsze że tym się z nami dzielisz. Rób jak najwięcej zdjęć, bo wychodzą zjawiskowe. Dla mnie dzieło sztuki, naprawdę, nie żartuję i gratuluję! Oj, chciałabym mieć taką przestrzeń. Wysyłam pozdrowienia