Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 14:26, 18 cze 2011

Joku napisał(a)
Tyle zachwytów tu już było, ale dołączę również mój zachwyt. Pięknie skomponowane roślinki w donicach. Wilczomlecz ładnie komponuje się z różnymi kwiatami. Kilka razy już o tym wspominałam : bardzo mi się podoba takie "dopieszczone" wykonanie jak w twoim ogrodzie.

Dziękuję Jolu raz jeszcze Wilczomlecz to uniwersalna roślinka i dobry komponent do wszystkiego. Dokupiłam dzisiaj trzy sztuki begonii dużej i trzy sztuki lobeli w odmianie stojąca nie pnąca. Pokażę donicę . Ładnie komponuje się kolor żółty z niebieskim
Sebek 19:16, 18 cze 2011

Nawadnianie na balkonie - na pewno będzie wyglądać ciekawie...
A kiedy będziesz zakładać w ogrodzie - jeśli latem to chętnie bym na to popatrzył
Syla 20:07, 18 cze 2011

Sebek napisał(a)
Nawadnianie na balkonie - na pewno będzie wyglądać ciekawie...
A kiedy będziesz zakładać w ogrodzie - jeśli latem to chętnie bym na to popatrzył

Zamierzam masakrować ogród w momencie budowy wiaty. Upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu i będzie spokój.
Poinformuję Cię kiedy to nastąpi a na razie cisza sza jeśli chodzi o mojego M Za wiatę to już niestety ja się nie wezmę hehehehe no chyba, że z zapałek
Sebek 20:10, 18 cze 2011

Rzeczywiście z wiatą będzie bardzo dużo roboty ale Ciebie znając jeszcze sama zrobisz szkielet
I wcale nie musisz masakrować ogrodu - bierz przykład z firmy Danusi jak robili u Kasi - ani śladu
isia33 22:05, 18 cze 2011

Dołączam do grona zachwyconych Twoimi rabatami, cudne. A najlepsze, że tyle ich masz. W realu musi to wyglądać fantastycznie. Masz jakieś zdjęcia zrobione z góry, np. balkonu? No i podziwiam pracowitość i zapał.
Syla 22:14, 18 cze 2011

Jeszcze wczorajsza dokończona rabatka - zdjęcie robione w dzień, choć ostatnio jakość się pogorszyła ale to nic , odkręcę to

Syla 22:15, 18 cze 2011

isia33 napisał(a)
Dołączam do grona zachwyconych Twoimi rabatami, cudne. A najlepsze, że tyle ich masz. W realu musi to wyglądać fantastycznie. Masz jakieś zdjęcia zrobione z góry, np. balkonu? No i podziwiam pracowitość i zapał.

Obiecuję zrobić z lotu ptaka Kto tu na forum nie ma zapału ??? Wszyscy go mają , mam i ja
Syla 22:24, 18 cze 2011

A to dzisiejsze dopełnienia rabaty. Dokupiłam begonie tego samego koloru dla zagęszczenia oraz koloru białego dla wyciszenia atmosfery kolorystycznej

Sebek 22:28, 18 cze 2011

No jak one całkiem rozkwitną to będzie bajkowo - bo już jest przepięknie
ela 22:28, 18 cze 2011

Bardzo mi się podoba. Idziesz jak burza