Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

inya 08:40, 12 lip 2011

Sylwia, cudnie...nie marnuj talentu kobieto, bo to grzech - idź w tym kierunku Trzymam kciuki za połączenie pracy z przyjemnością i aby kręgosłup Twój na tym nie ucierpiał. Cudna każda rabatka, mają wspólne cechy a jednak każda inna i każda zaskakuje. Pięknie.
justi 09:18, 12 lip 2011

A posadziłaś już te wspaniałe citronelki?
Danusza 09:38, 12 lip 2011

Sylwia gratuluje!! jest przepięknie!! jak ci zazdraszczam
an_tre 10:24, 12 lip 2011

Witaj Syla chciałam się tylko przywitać bo dla Twojego ogrodu muszę zarezerwować więcej czasu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Ania 12:41, 12 lip 2011

chcę zaznaczyć swoją obecność i pogratulować , ciągle Cię podglądam Syla i nie powiem Twój przepiękny ogród jest niezłym źródłem inspiracji Pozdrawiam
Syla 12:49, 12 lip 2011

justi napisał(a)
A posadziłaś już te wspaniałe citronelki?

Jeszcze nie , ale cosik wykombinowałam i już pewne rośliny znalazły inne mam nadzieję ostateczne miejsce
Sebek 12:50, 12 lip 2011

No to pokaż te nasadzenia
Agnieszka 12:57, 12 lip 2011

Cześć, Sylwia!

Ja bawiłam na wczasach nad morzem, a u Ciebie robota wrze!!! Pięknie komponujesz rośliny, masz wyczucie. To nie ulega wątpliwości!!! Uwielbiam robić zakupy roślinne, ale Ty bijesz mnie na głowę. Zresztą chyba tylko monteverde jest w stanie z Tobą konkurować .

W moim ogrodzie roślin prawie nie widać, wszystko zarosło chwastami, trawa od deszczu zaczęła gnić w jednej części trawnika. Drzewa chorują, bo coś je zżera, wczoraj popryskałam, ale przyszła wieczorem ulewa i teraz nie wiem: pryskać jeszcze raz czy nie? Może na razie się wstrzymam. 2 drzewka już straciłam, prawdopodobnie przyjdzie mi jeszcze wyciąć trzecie, bo wczoraj oglądałam pień i .... no koszmar po prostu... A u Ciebie tak .... pozytywnie! Aż miło popatrzeć!!! Brawo Sylwia! Przyjedź w wakacje do Warszawy, najlepiej z synem, to poszaleją z moimi. A nam może się uda wypić kawkę na tarasie .
Syla 14:36, 12 lip 2011

Sebek napisał(a)
No to pokaż te nasadzenia

Z miłą chęcią pokażę , ale póki co sama muszę zaakceptować to co wykombinowałam Mam jeszcze szóstkę dzieciaków na ogrodzie, i już chyba nie wiem w co ręce włożyć. Sama z utęsknieniem czekam na wyjazd, bo nie daję rady, nie no jeszcze daję tylko muszę koniecznie naładować gdzieś akumulatory, bo zaświeciła się rezerwa
Sebek 14:46, 12 lip 2011

Aż 6?!?!?! Kołchooooz

No nie mów, że nie akceptujesz nasadzeń? A nawet jeśli to z chęcią wybijemy Ci to z głowy
A kiedy jedziesz - pochwal się gdzie