Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Matka 12:17, 22 lip 2011

Kurcze, Sylwia, myślałąm, że ja mam motorek w ... ale u Ciebie to chyba perszing jest!!!nie było mnie chwilkę a tu taaaakie zmainy!no super jest!najbardziej, oprócz Sebastianka, podoba mi się rabatka z Conicą(?) i begoniami!fajnie wystają im noski w tej czerwnieni!

ach.....
Sebek 13:47, 22 lip 2011

Super wyglądają te rabatki - ale na pewno masz przepiękne kanciki
zbigniew_gazda 14:53, 22 lip 2011

Też mnie nie było u Sylwii 2 dni a tu takie zmiany. Bonsai piękne i Sylwia przemyślała gdzie go posadzić. A swoją drogą to najbardziej o niego będzie dbał Sylwio Twój M.
A begonie rosną jak na drożdżach.
Syla 16:04, 22 lip 2011

zbigniew_gazda napisał(a)
Też mnie nie było u Sylwii 2 dni a tu takie zmiany. Bonsai piękne i Sylwia przemyślała gdzie go posadzić. A swoją drogą to najbardziej o niego będzie dbał Sylwio Twój M.
A begonie rosną jak na drożdżach.

Oj nie Zbysiu nie mój M , wiem to napewno!!! Mój M jak starszego syna nie ma w domu zadba tylko o trawkę. To i tak dużo. Ogród jest tylko mój , tylko!!! I wcale z tego powodu nie rozpaczam
Syla 16:09, 22 lip 2011

Martek napisał(a)
Wszystko ma Syla w ryzach ja też ciekawa jestem tych zdjęć po zmroku to jest super spektakl

Rozpadało się u mnie Martuś na dobre a zimno , że aż nie dowiary o tej porze roku !!! Poczekam na lepsze zdecydowanie warunki pogodowe.
A co do oświetlenia to to obecne nie robi żadnego wrażenia. Co niektóre rabaty będę doświetlać a na niektórych światło dopiero się pojawi
Syla 16:10, 22 lip 2011

Bogda napisał(a)
Kurcze, Sylwia, myślałąm, że ja mam motorek w ... ale u Ciebie to chyba perszing jest!!!nie było mnie chwilkę a tu taaaakie zmainy!no super jest!najbardziej, oprócz Sebastianka, podoba mi się rabatka z Conicą(?) i begoniami!fajnie wystają im noski w tej czerwnieni!

ach.....

I szkoda , że to tylko jednoroczne kwiatuchy !!!!
Syla 16:11, 22 lip 2011

anetawi napisał(a)
Sylwia, zrób zdjęcia podświetlonego ogrodu, wieczorem. Widzę u ciebie dużo lamp.

Może nie ogrodu bo jeszcze go nie ma, ale tego co jest i ma w swoim zasięgu lampę
ana_art 16:40, 22 lip 2011

Sylwia KOKIETUJESZ
Syla 16:45, 22 lip 2011

ana_art napisał(a)
Sylwia KOKIETUJESZ

Zwał jak zwał ogród dopiero się po malutku rodzi. Z mojego punktu widzenia tak właśnie jest
hania 17:32, 22 lip 2011

Sylwio wpadłam do Ciebie tak bez zaproszenia i bardzo mi się spodobało ,jestem pod wrażeniem....brawo!