Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

abiko 10:01, 16 sty 2012

Syla napisał(a)
Jak by co to jedziemy na wspólne zakupy

No i jeszcze mnie weźcie na doczepkę, nie jest daleko, i znam drogę
laurowisnia 11:35, 16 sty 2012

Poskakałam po Twoim wątku i muszę stwierdzić, że bardzo dużo godzin pracy poświęciłaś w tym roku na działkę. Powstał piękny ogród, który jest właściwie gotowy i teraz tylko od Twojej fantazji zależy, czy jeszcze coś wprowadzisz, może wlaśnie róże, nad którymi się zastanawiasz.
Czytałam, że wybierasz się z Sebkiem do Krzywaczki, byłam tam kilka razy, ale kul cisowych i bukszpanowych tam nie widziałam. Za to jest duży wybór rzadkich odmian iglaków i liściastych.
Syla 12:02, 16 sty 2012

Abiko - chętnie

Agata - liściaste będę potrzebowała a i owszem. Poza tym iglaki to cisy na szpalery i jeszcze trochę świerka serbskiego i tak to na razie w potrzebach by wyglądało. Oczywiście nie pomijając kul bukszpanowych i cisowych i jeszcze parę odmian hortensji i żurawek no i wrzośce te właściwe a nie jakieś takie pomyłkowe które nabyłam. To będzie już realizowane etapami.

Skupiam się w tym sezonie na pielęgnacji roślin i ogrodzie zimowym w powiększeniu na bawialnię, który pochłonie nas doszczętnie A wywiezieniu śmieciowiska i altanie również
laurowisnia 13:23, 16 sty 2012

No tak, ogrodnik chociaż ma dużo zrobione zawsze znajdzie sobie nowe cele... A gdzie to śmieciowisko? Coś mi umknęło.
Syla 18:20, 16 sty 2012

laurowisnia napisał(a)
No tak, ogrodnik chociaż ma dużo zrobione zawsze znajdzie sobie nowe cele... A gdzie to śmieciowisko? Coś mi umknęło.

Oj śmieciowisko jest , jest, niestety jeszcze Długi wątek to i przegapić można bo przecież takie obrazki się pokazuje, ale nie za często
Sebek 18:30, 16 sty 2012

Ja myślę, że jak dostaniesz kopa to do komunii Kuby wszystko będzie skończone
siaaska 18:37, 16 sty 2012

Syla wystarczy że poczujesz ciepełko to pewnie ruszysz do ogrodu i znając Twoje tempo wszystko powstanie tak szybko że nadążymy zdjęć oglądać

Zastanawiam się jak będzie wyglądać Twoja skarpa bo szykują się tam zmiany Ciekawa jestem efektu końcowego
Syla 22:24, 16 sty 2012

Zmiany na razie zachodzą u mnie w domu...... Szykuje się pokój dla Kuby w poważniejszej odsłonie ..... Miał zwierzaczki a teraz motywem przewodnim będzie Ferrari 458 Italia ....... W końcu od września szkoła
Sebek 11:32, 20 sty 2012

Syla napisał(a)
Zmiany na razie zachodzą u mnie w domu...... Szykuje się pokój dla Kuby w poważniejszej odsłonie ..... Miał zwierzaczki a teraz motywem przewodnim będzie Ferrari 458 Italia ....... W końcu od września szkoła

No te zwierzaczki świetne były - są?

A jak ferrari to będziesz fototapetę zamawiać?
Syla 20:42, 20 sty 2012

Sebek napisał(a)

No te zwierzaczki świetne były - są?

A jak ferrari to będziesz fototapetę zamawiać?

tak a taka duża kierownica będzie wtopiona w szafę

http://www.google.com/search?q=ferrari+458+italia&hl=pl&prmd=imvnsr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=o8MZT93kHJLa4QTn2KCeCw&sqi=2&ved=0CDMQsAQ&biw=1366&bih=622