Johanka77
08:37, 25 kwi 2023

Cześć Ania!
Cieszę się że podoba ci się narzędziownik.
Muszę go jeszcze pomalować na czarny albo Antracytowy bo narazie jest taki bardzo przaśny.
Na AM to ja się raczej już nigdzie nie wybieram. Ale jakbyś dyrektora szukała odezwij się

Co do nowej rabaty no to pewnie będę Ją ogarniać w przyszłym roku albo na koniec sezonu.
Na Skarpie też szykują się duże zmiany bo muszę wywalić rozplenice, które Nie dają rady w kamiennym korytku. Niestety latem pomimo podlewania żółkną. Oczywiście wymienię je na Hakone ponieważ Hakone stało się zdecydowanie moim wiodącym elementem ogrodu. Życie Lawendy też jest już policzone ponieważ miałam ciąć odmładzająco w tym roku ale Obcięłam z córką tylko trzy Krzaczki bo ja dalej nie wejdę a ona nie jest wstanie tego obciąć.
Zmiany zmiany zmiany
Na razie wjechały cztery świdoŚliwy ale posadzone wy donicach póki co i wczoraj pies zjadł Magnolię

Nad jeziorem bez zmian. Liczę że mnie ktoś tam kiedyś zawiezie

Chociaż wydaje się że szybciej zaczną jeździć niż chodzić