Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grzebiuszka ziemna » Edycja postu

Grzebiuszka ziemna

Patrycja_KG_Lu 21:59, 01 paź 2024

Z nowych odmian w tym roku to właśnie Stara Babcina Malinówka była hitem. Nawet jak Aga z wątku Boso przez ogródek mnie odwiedziła i próbowała kilku rożnych to dla niej też ten wygrał ranking. Wszystkie pomidory dostają takie same dawki „dobroci”. Kosovo albo wymaga więcej potasu od reszty albo taka jego uroda, bo na górze nie do końca mi dojrzewał. Annę Russian miała Anpi u siebie i zapamiętałam, że sobie chwaliła.
Kordina 23:20, 01 paź 2024

Musiałam się jeszcze zalogować, bo nie mogę
Chcesz mieć ogród bez ślimaków, chwastów, gryzoni?
Oto on
https://www.youtube.com/shorts/kJssRDHb5wE
Juzia 23:40, 01 paź 2024

To chyba jakaś ściema... ?
Kordina 17:40, 02 paź 2024

Patrycjo dzięki za podzielenie się swoim i nie swoim doświadczeniem będę też eksperymentować
Juzia raczej nie ściema, nie wygląda na spreparowany przez AI Napatrzyłam się co potrafi ogrodowo Chińczyk, np ile potrafi z balkonowej uprawy zebrać, to szok, ile w reklamówkach zawieszonych na drągach, ile z uprawy naściennej itp wariacje

Czy ktoś chce ode mnie tego barwinka? Proszę o informację na priv, Basiu jak ograniczenie z 2 stron, to czemu nie? Gdyby zaczął się wspinać na murek to go ciach, a stworzy barierę i żaden chwast się nie utrzyma.

Zdziwko mnie chapło znowu, kobea zakwitła jednym kwiatem, ale za to jakim dużym i ślicznym jeszcze ma 2 pączki

Basieksp 18:42, 02 paź 2024

To posadzę, jak będą coś z rowem robić to, żalu też nie będę miała, że zniszczą
Joku 20:17, 02 paź 2024

Też myślę że barwinek w okolice twojego rowu się nadaje.
LIDKA 20:58, 02 paź 2024

Bożenko
Myślałam że sporo znam Twój ogród.
A ta ładna kamienna skarpka to zaskoczenie.

Paprykowe love masz. Ładna ta kamasja .
LIDKA 20:58, 02 paź 2024

Dubelek

Wobec tego kwiatek dla Ciebie. Kiedys pytałas o nia. to candy rokoko.

Kordina 13:16, 03 paź 2024

Lidziu dziękuję śliczna ta różyczka
Mam taki nieduży przedogródek z tą skarpką a na niej wanienkę z flamingiem i bardzo krzywą limbę. Koleżanka mówiła, żeby ją wywalić, ale mam sentyment, w końcu krzywa wieża w Pizie istnieje i co roku przywabia tysiące turystów, więc jakaś kariera przed krzywą limbą też jest
Takie bogactwo grzybów na ściętym niegdyś pniu modrzewia, te czarne jajkowe w kształcie to pierwszy raz widzę:

Ta płaska huba rozszyfrowana jako lakownica spłaszczona, beżowe to jakiś gatunek opieniek, a czarne nie mam pojęcia.
Szukałam to prawdopodobnie próchnilec maczugowaty zwany popularnie palce umarlaka, ło matko!

Dzisiaj celebruje Dzień Lenia, nadal w piżamie i szlafroku z pieskiem sobie leniuchujemy fajnie jest. Muzyka chillout i zaległości komputerowe
Patrycja_KG_Lu 13:33, 03 paź 2024

Jaki teleport Bożenko. Dziś w radio mówili o Dniu Kasztana, a dzień lenia dopiero 12 października My już mamy w domu sporà reklamówkę tylko weny brak na robienie ludzików.