Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grzebiuszka ziemna » Edycja postu

Grzebiuszka ziemna

anpi 23:37, 26 gru 2025

Urocza tacka i dekoracja, zresztą ciemiernik też!
Odwzajemniam życzenia szczęścia i nowych pomysłów twórczych na Nowy Rok życzę!
zbigniew_gazda 11:58, 27 gru 2025

Tacka super ale ciemiernik ładniejszy he he he. Czy przycinasz mu liście w jesieni? Zdrówka i pomyślności w Nowym Roku.
nicol21 17:56, 27 gru 2025

Fajne są te tace! kolejny udany projekt.
Wszyskiego dobrego w Nowym Roku!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
LIDKA 10:50, 28 gru 2025

Bożenka anioły piękne a taka taca to ładna ozdoba kuchni.

Pomyślności na Nowy Rok
hankaandrus_44 12:11, 28 gru 2025

Masz talent w rękach i spojrzeniu. Czego się nie dotkniesz, arcydziełem się stanie, Na co nie spojrzysz masz już dla niego nowe zastosowanie. PO prostu Królowa Midasowa! Gratuluję i tak trzymaj dalej.
Dorota321 17:21, 28 gru 2025

Taca piękna, też mam plan odnowić jedną, bo mi się czymś zatłuściła. Zastanawiam się czym zaimpregnować, żeby nie wychodziło zatłuszczenie. Masz jakiś pomysł?
Ulina 09:37, 30 gru 2025

Ładnie zakwitł ciemiernik. U mnie też niektóre miały pojedyncze kwiatki początkiem grudnia,teraz zimno je zmrozi i będzie trzeba czekać na wiosenne kwitnienie.
Ładne rękodzieło
Kordina 18:40, 30 gru 2025

Aniu, Nicola, Lidziu, Haniu, Ulinko dziękuję Wam Ogrodowiczanki

Zbyszku, nie ciachałam ciemierników z liści, jakoś było albo za zimno, albo za deszczowo, nie dokończyłam wielu prac w ogrodzie w tym nieciekawym roku. Teraz wszystko przykrył śnieg...

Dorotko ja impregnuję kilkoma warstwami lakieru bezbarwnego akrylowego Vidaron, a czasami jeszcze na wierzch psiknę w sprayu Universal Enamel mat lub połysk, bo ten nie wchodzi w reakcje z akrylem. Ostatnio zakupiłam jakiś inny spray i tak sobie spaskudziłam parę rzeczy bo wszedł w reakcję i porobił bąble, miałam podwójną pracę
Niech Wam się szczęści i dobrze wiedzie a poniżej mój dyżurny wieniec z wacików na styropianie

Dzisiaj duje nieziemsko, na twojapogoda.pl - 40km/h do 47km/h a w porywach do 80. Patrzę tylko na wysokie drzewiska czy wytrzymają. Nad morzem "6-8 w skali Beauforta (B), z porywami do 9, a miejscami nawet 10 B" - piszą. Połamało mi różę de Tolbiac, zobaczymy jak się wyciszy, co jeszcze. No cóż natura

Patrycja_KG_Lu 01:10, 31 gru 2025

Bożenko jak sytuacja? Słyszałam, że warmińsko-mazurskie zasypało. Ludzie w samochodach bez jedzenia, picia utknęli na autostradzie koło Olsztynka. Pisałaś o wietrze a jak ze śniegiem u Ciebie?