Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

kaisog1 21:50, 18 lip 2012

Krysiu no no - dom rośnie w oczach A ogród coraz piękniejszy Tak trzymać!
Elfik 23:24, 18 lip 2012

Krysiu, cieszę się razem z Tobą, że roboty budowlane postępują równie szybko, jak szybko rosną Twoje roślinki. Rabatki już całkiem dojrzałe i ślicznie kolorowe... No, ale jak dostają takie papu... Kiedyś mi jeden pan hodujący kury proponował taki nawóz, ale ja... ... ... no, nie mogę
Zapłakałam nad Hirutkiem ... Myślę, że jakby był na wolności, to panowie murarze pracowali by dwa razy szybciej Całuski Krysiu!
Krys 09:27, 19 lip 2012

bociek napisał(a)
Krysiu,

Dawno nie zagladalam a tu takie zmiany!!! Dom juz prawie pod dachem Ale co na rabatach. Az kipi bogactwo kwiatow i kolorow. Mieczyki obledne.

Glaski dla Hiro, usciski dla Ciebie. Jeszcze troszke i bedziesz miec swoje miejsce na ziemi w zieleni i spokoju

Kasiu dom tak rosnie fajnie i to cieszy Rabaty to taki na razie rozmnażalnik.
Hiro wczoraj urwał sie ze smyczy i wszystkich murarzy pogoniła na rusztowanie ,ale było strachu a dla nas smiechu
Krys 09:28, 19 lip 2012

kaisog1 napisał(a)

Gosia trzymam trzymam teraz to za kieszen i musze isc na odwyk od kupowania roslinek
Krys 09:54, 19 lip 2012

Elfik napisał(a)
Krysiu, cieszę się razem z Tobą, że roboty budowlane postępują równie szybko, jak szybko rosną Twoje roślinki. Rabatki już całkiem dojrzałe i ślicznie kolorowe... No, ale jak dostają takie papu... Kiedyś mi jeden pan hodujący kury proponował taki nawóz, ale ja... ... ... no, nie mogę
Zapłakałam nad Hirutkiem ... Myślę, że jakby był na wolności, to panowie murarze pracowali by dwa razy szybciej Całuski Krysiu!

Elu dzieki za wizytę Mimo,ze mam ogrom pracy i jestem codzienni padnieta to sprawia mi radośc jak patrze na moje rabatki.Czerwony jest piekny ale w przyszłym roku na tej rabacie go nie będzie .Sama robiłam sadzonki szałwi i sa piekne,ale nastepnym razem zrobie to inaczej oczywiście to wpływ ogrodowiska
AgnieszkaBK 11:43, 20 lip 2012

Rabatki wyglądają ślicznie, wszystko super rośnie..... domek teżPozdrawiam
Krys 14:38, 20 lip 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Rabatki wyglądają ślicznie, wszystko super rośnie..... domek teżPozdrawiam

Agnieszka dzięki za odwiedziny
majkel0326 14:46, 20 lip 2012

Krysiu,jakie postępy w budowie! A jak kolorowo u Ciebie się zrobiło Masz piękne mieczyki!
kaisog1 20:43, 20 lip 2012

Krys napisał(a)

Gosia trzymam trzymam teraz to za kieszen i musze isc na odwyk od kupowania roslinek

Ojjjj ja też bym na jakis odwyk poszła bo mnie M z domu wywali (chociaż może nie bo za wygodny jest )
Krys 23:38, 20 lip 2012

majkel0326 napisał(a)
Krysiu,jakie postępy w budowie! A jak kolorowo u Ciebie się zrobiło Masz piękne mieczyki!

Maja dzisiaj właśnie murarze dobrnęli do stropów jutro zrobię zdjęcia ,dom ładny ,ale jak dla nas troche chyba duży wyszedł oj .. od poniedziałku stropy,póżniej dach i okna i tyle na ten rok.
Kolory na razie tymczasowe zwłaszcza szałwia ,chociaz z zielenią wygląda bardzo ładnie.Mieczyki to z zeszłego roku w tym żadnej cebulki nie kupiłam ,mam ich sporo to takie "mamine" kwiaty ,pozdrawiam