Oj Karolina u mnie sie dzieje.Mus na szybko bo nie mogłam się zdecydowac ,kupiłam krany do łazienki , geberit ,deszczownię , bo hydraulik już działa ,no i umywalka ,wc ,wanna teraz decyzja co do kafelek . No i M pogania abym już zaczeła pracować nad kuchnią, ja sie nie wyrabiam
Na ogród mam strasznie mało czasu,ale .. posadziłam sporo tulipanów Troche juz zaczęłam porządkować rabatę przed ścianą szczytową domu i posadziłam tuje Danica tak chce jak mi pokazałaś na zdjeciu kiedyś
Krysiu,przydreptałam z rewizytą.Masz już przepiekny ogród,mam nadzieje,ze rosliny nie ucierpiały z powodu budowy.Będe na bieżąco sledzic twoje poczynania,piękne efekty masz juz widoczne.
Krysiu,przydreptałam z rewizytą.Masz już przepiekny ogród,mam nadzieje,ze rosliny nie ucierpiały z powodu budowy.Będe na bieżąco sledzic twoje poczynania,piękne efekty masz juz widoczne.
Małgocha dziękuje za miłe słowa.Działke mam baaardzo duza 0,40 ha węc budowlancy maja sie gdzie roposcierać rabatki mam tylko wzdłuz ogrodzienia ,przy domu dopiero po ociepleniu.Jeszcza mamy moc pracy
Oj Karolina przeprowadza może w marcu ,jeszcze moc pracy przed nami a ja mam dylematy wyboru kafli w lazience,kuchnia,podłogi oj nie lubie i to na szybko decydowac .Mamy korytarzach ,lazience ,salonie i kuchni ogrzewanie podłogowe więc na podłodze kafle,myślałam aby w salonie trochę drewna,ale już nie będę kombinować ,latwiej utrzymać w czystości kafle.Pozdrawiam