Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

popcorn 21:32, 20 lis 2012

Krysiu co tam u Ciebie? Piękna jesień u Ciebie! A ile tulipanów posadziłaś! Pozdrawiam serdecznie!
Karola
Krys 22:13, 21 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Spytam jak Ewalm: ,,łosie koło Zduńskiej Woli?"

Ogród Ci pięknie rośnie . Jak się wprowadzisz do domu będzie już piękny.

Bożenko też się strasznie dziwiłam jak je zobaczyłam ,ale były Na ogród niestety teraz mam bardzo mało czasu i ogrodowisko tez pozdrawiam
Krys 22:15, 21 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Takie okno niedługo będzie niczym u Ani asc pewnie pełne storczyków: Pozdrawiam i lecę dalej

Ja na razie nie mam ręki do storczyków ,ale bardzo je lubie w nowym domu popracuje nad nimi Pozdrawiam Danusia
Krys 22:21, 21 lis 2012

popcarol napisał(a)
Krysiu co tam u Ciebie? Piękna jesień u Ciebie! A ile tulipanów posadziłaś! Pozdrawiam serdecznie!
Karola

Oj Karolina u mnie sie dzieje.Mus na szybko bo nie mogłam się zdecydowac ,kupiłam krany do łazienki , geberit ,deszczownię , bo hydraulik już działa ,no i umywalka ,wc ,wanna teraz decyzja co do kafelek . No i M pogania abym już zaczeła pracować nad kuchnią, ja sie nie wyrabiam
Na ogród mam strasznie mało czasu,ale .. posadziłam sporo tulipanów Troche juz zaczęłam porządkować rabatę przed ścianą szczytową domu i posadziłam tuje Danica tak chce jak mi pokazałaś na zdjeciu kiedyś
malgocha1960 08:55, 26 lis 2012

Krysiu,przydreptałam z rewizytą.Masz już przepiekny ogród,mam nadzieje,ze rosliny nie ucierpiały z powodu budowy.Będe na bieżąco sledzic twoje poczynania,piękne efekty masz juz widoczne.
malgocha1960 08:55, 26 lis 2012

Krysiu,przydreptałam z rewizytą.Masz już przepiekny ogród,mam nadzieje,ze rosliny nie ucierpiały z powodu budowy.Będe na bieżąco sledzic twoje poczynania,piękne efekty masz juz widoczne.
popcorn 11:13, 26 lis 2012

Krysiu no to się dzieje! Jak już łazienka będzie, to tylko kuchnia i można mieszkać! Kiedy przeprowadzka? Ale fajnie!!
pozdrawiam!
Krys 11:47, 26 lis 2012

malgocha1960 napisał(a)

Małgocha dziękuje za miłe słowa.Działke mam baaardzo duza 0,40 ha węc budowlancy maja sie gdzie roposcierać rabatki mam tylko wzdłuz ogrodzienia ,przy domu dopiero po ociepleniu.Jeszcza mamy moc pracy
Krys 11:52, 26 lis 2012

popcarol napisał(a)
Krysiu no to się dzieje! Jak już łazienka będzie, to tylko kuchnia i można mieszkać! Kiedy przeprowadzka? Ale fajnie!!
pozdrawiam!

Oj Karolina przeprowadza może w marcu ,jeszcze moc pracy przed nami a ja mam dylematy wyboru kafli w lazience,kuchnia,podłogi oj nie lubie i to na szybko decydowac .Mamy korytarzach ,lazience ,salonie i kuchni ogrzewanie podłogowe więc na podłodze kafle,myślałam aby w salonie trochę drewna,ale już nie będę kombinować ,latwiej utrzymać w czystości kafle.Pozdrawiam
Milka 12:37, 26 lis 2012

Krysiu pozdrawiam, jesienne widoki, zwłaszcza złote, zachwycają