Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 20:49, 05 mar 2013

I ja dzisiaj rozpoczęłam sezon w ogrodzie tuje uwolnione ze sznurka i troszę podcięte to co Hiro posikał łobuziak,podcięłam hakuro,berberysy,tawuły i nie wiem czy nie za wcześnie trawy ,ale tak z rozmachu ,tulipanki już wychodzą i u mnie ,zdjęć brak jutro zrobię
Krys 20:52, 05 mar 2013

GorAna napisał(a)
Krysiu, piękna łazienka
Mnie czeka budowa domu w przyszłym roku
Najpierw jednak muszę rozebrać ten, w którym obecnie mieszkam aż minie ciarki przechdzą trochę ze szcześcia i trochę ze strachu
Dzięki za odwiedzinki
Pozdrawiam

Aniu budowa to straszne wyzwanie i próba dla rodziny ,zwłaszcza ,że prawdziwi fachowcy wyjechali ,zostali tylko nieudacznicy z polska niestety jakościa.Przy każdym trzeba stać i pilnować ,przykre to ale prawdziwe.
GorAna 20:59, 05 mar 2013

Krysiu, zdaję sobie z tego sprawę, ale dość już mam nieustających remontów domu
Może znajdziemy takiego wykonawcę od początku do końca-pod klucz
barbara_kraj... 21:42, 05 mar 2013

Łazienkę widziałam, teraz pokaż co w ogrodzie. Ciagle mam przed oczyma Twoje dalie i Ciebie na kosiarce
kaisog1 21:43, 05 mar 2013

Krysiu łazienka pierwsza klasa!
Krys 10:23, 06 mar 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Łazienkę widziałam, teraz pokaż co w ogrodzie. Ciagle mam przed oczyma Twoje dalie i Ciebie na kosiarce

Basiu aż mi sie płakac chce ,że staciłam dalie to moja wina ,w poprzednim sezonie miałam w piwnicy w bloku i pieknie się przechowały ,a teraz nie miałam gdzie,bo mieszkamy na wynajetym.Połozyłam w garażu i nie pomyślałam,że tam mróz.Musze poprosić moją ciocie ,bo to od niej dostałam bulwy.

Dzisiaj zrobię zdjęcia ogrodu.Już fajnie jest na działce dłużej juz można pracować.Powietrze super pozdrawiam
Krys 10:25, 06 mar 2013

kaisog1 napisał(a)
Krysiu łazienka pierwsza klasa!

Gosiu dziękuje To mój projekt.Długo wybierałam płytki ,bo tyle jest pieknych na rynku,ale te kolory sa uniwersalne i rózne kolory dodatków pasują.Teraz wieksze wyzwanie - kuchnia,aż starch sie bać
No i ogród -mus uporządkowac rabaty i sad
popcorn 10:44, 06 mar 2013

Krysiu pokaz te kiełki Ja też wczoraj z rozmachu pocięłam wszystkie trawy, ale dość wysoko nad ziemią (7 cm?) - suchutkie na wiór części, mam nadzieję im nie zaszkodziłam!

miłego, pozdrawiam!!

oj fachowcy... mamy takiego... dobrze ze nie będę mieszkać w tym domku który remontujemy... gniazdka porobił na rożnych wysokościach, bo tak mu było wygodniej... masakra...

pozdrawiam!!
Milka 11:51, 06 mar 2013

Krysiu, z daliami chociaż tak, że co roku można posadzic, miłych prac
Krys 13:13, 06 mar 2013

popcarol napisał(a)
Krysiu pokaz te kiełki Ja też wczoraj z rozmachu pocięłam wszystkie trawy, ale dość wysoko nad ziemią (7 cm?) - suchutkie na wiór części, mam nadzieję im nie zaszkodziłam!

miłego, pozdrawiam!!

oj fachowcy... mamy takiego... dobrze ze nie będę mieszkać w tym domku który remontujemy... gniazdka porobił na rożnych wysokościach, bo tak mu było wygodniej... masakra...

pozdrawiam!!

Karolina mam dla Ciebie obiecane w ubiegłym roku trawy ,sa po obcięciu ładne ,jeden krzaczek jeszcze nie obcinałam ,zrobie to po niedzieli