Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

popcorn 15:00, 01 mar 2013

Krysiu, na Gardenię za rok się wybierzemy, razem, coo???
Łubinem się nie przejmuj, najwyżej się powyciąga, poza tym w tym tygodniu ma się już robić coraz cieplej

pozdrawiam!!
Krys 08:29, 02 mar 2013

popcarol napisał(a)
Krysiu, na Gardenię za rok się wybierzemy, razem, coo???
Łubinem się nie przejmuj, najwyżej się powyciąga, poza tym w tym tygodniu ma się już robić coraz cieplej

pozdrawiam!!

Super ,możemy tam byc więcej niż jeden dzień ,mamy gdzie spac i tak planowałam w tym roku .
Łubin coraz większy i aksamitki też już wschodzą .Kupiłam troche lilii i oczywiście dalie a miałam ich nie sadzic ,te które miałam w garazu wszystkie zmarzły .
Krys 08:31, 02 mar 2013

U nas dzisiaj piekne słońce od rana ,choć troszkę mróz -3 ,ale zapowiada się cudny dzień Jedziemy do Łodzi na targi budowlane na trochę ,musimy kupić drzwi wewnętrzne.Łazienka w koncu skonczona
W ogrodzie popracuję jutro
andziulka 12:19, 02 mar 2013

Krysiu, dawno nie byłam u Ciebie, a tu taka niespodzianka. Widzę nawet kwiatki na parapecie w nowym domku Super! Gratuluję! już blisko celu. Kiedy przeprowadzka?
Pozdrawiam cieplutko
Milka 12:30, 02 mar 2013

Krysia pokaż łazienkę
Mala_Mi 17:41, 02 mar 2013

Przyszłą odpozdrowienia zostawić Łubin jeszcze trochę i posadzisz do gruntu... z nim nie musisz czekać długo... i jak pisze Karola..troszkę się najwyżej naciągnie Popatrzę kiedy mój startuje z gruntu..trochę podhartujesz i posadzisz Jak w gruncie zaczynają rosnac w marcu, to dlaczego taki wysiany nie miał by dać rady Kwitnie od połowy maja...czyli szybko rusza z wegetacją.... aż poszukałam na foto kiedy dokładnie... i jak znalazłam to ci go zostawię

Krys 19:00, 02 mar 2013

Andziulka,Irenka,Aniu dziekia za odwiedziny.Łazienke zrobie jutro nowe zdjęcia jak posprzątam,dzisiaj właśnie wróciliśmy z targów budownictwa i oczywiście kupiłam .... lilie Jutro sprzatanie lazienki i do ogrodu Tak dłużej już nie można sie obijać
Krys 19:02, 02 mar 2013

asc napisał(a)
Przyszłą odpozdrowienia zostawić Łubin jeszcze trochę i posadzisz do gruntu... z nim nie musisz czekać długo... i jak pisze Karola..troszkę się najwyżej naciągnie Popatrzę kiedy mój startuje z gruntu..trochę podhartujesz i posadzisz Jak w gruncie zaczynają rosnac w marcu, to dlaczego taki wysiany nie miał by dać rady Kwitnie od połowy maja...czyli szybko rusza z wegetacją.... aż poszukałam na foto kiedy dokładnie... i jak znalazłam to ci go zostawię

Aniu śliczny ten łubin,mnie sie kojarzy z mamy ogrodem i chce go mieć u siebie,mam byc kolorowy
an_tre 19:37, 02 mar 2013

Krysiu wpadałam do hirutkowego raju zobaczyć ja daleko tu wiosny jak sprowadzasz do nowego domu sadzonki i cebulki to już niedługp, prawda? pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anula_wn 20:16, 02 mar 2013

Krysiu, wpadam z rewizytą i pozdrawiam !