Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 20:37, 24 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Jutro też będzie miły dzien , taką mam nadzieje i tego Ci życzę.W Castoramie tanie cebulki dzis kupiłam po 3 zł paczka.

Bożenko moj M był dzisiaj w Castoramie na Włókniarzy i twierdzi ,ze nie było tych po 3 zł,ech pech
Bogdzia 21:18, 24 paź 2013

Krys napisał(a)

Bożenko moj M był dzisiaj w Castoramie na Włókniarzy i twierdzi ,ze nie było tych po 3 zł,ech pech

Krysiu pisałam juz u siebie , ja kupowałam na Pilsudskiego ale przecież powinni miec wszędzie jednakowe ceny. Szkoda ze od razu nie napisałam gdzie kupiłam ale do głowy mi nie przyszło ze moga miec różne ceny.
Krys 22:14, 24 paź 2013

A już nie powinnam kupowac cebul,już mnie rece bola od sadzenia

Dzisiaj duzo zrobiłam w ogrodzie Posadziłam wszystkie cebule,trochę popieliłam,opryskałam sad miedzianem i wygrabiłam liście do spalenia,opróżniłam warzywnik,reszte chwastków popryskałam randapem padam ale pogoda była cuda choć rano padało i już myślałam ,że nic nie zrobię.
Bogdzia 20:28, 26 paź 2013

Miłej niedzieli i zasłużonego odpoczynku Krysiu.
Krys 20:38, 26 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Miłej niedzieli i zasłużonego odpoczynku Krysiu.

Wzajemnie Bożenko Dzisiaj zakończyłam sadzenie cebul tych ,które do tej pory kupiłam i oj nie wiem czy dam radę omijać sklepy z cebulami
bacowa 21:04, 02 lis 2013

Witaj Krysiu , graby kupowałam w takiej szkółce leśnej , która zajmuje się sadzeniem lasu.
Koszt jednego drzewka to ok.30 gr.Jutro pomierzę w jakiej odległości są posadzone od ogrodzenia i jaka jest odledłość między drzewkami , dam ci znać .
Poszukaj w swojej okolicy nadleśnictwa i tam zapytaj o możliwość zakupu drzewek .
pozdrawiam Ewa
popcorn 21:07, 02 lis 2013

Krysiu, ale będzie cudnie z grabami! Od jakiej strony chcesz posadzić? pozdrawiam!
Krys 21:12, 02 lis 2013

popcarol napisał(a)
Krysiu, ale będzie cudnie z grabami! Od jakiej strony chcesz posadzić? pozdrawiam!

Karolina od sstrony pól i troche przy kompostowniku
Krys 21:13, 02 lis 2013

bacowa napisał(a)
Witaj Krysiu , graby kupowałam w takiej szkółce leśnej , która zajmuje się sadzeniem lasu.
Koszt jednego drzewka to ok.30 gr.Jutro pomierzę w jakiej odległości są posadzone od ogrodzenia i jaka jest odledłość między drzewkami , dam ci znać .
Poszukaj w swojej okolicy nadleśnictwa i tam zapytaj o możliwość zakupu drzewek .
pozdrawiam Ewa

Ewa musze poszukac ,pamietam o nasionkach werbeny dla Ciebie
bacowa 21:19, 02 lis 2013

Ale numer ty pamiętasz a ja zapomniałam.
Kiedy siałaś werbenę wiosną czy jesienią ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies