Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 17:24, 01 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Miłego długiego weekendu zycze.

Bożenko dziekuję ,tak na chwilkę wpadłam szykujemy rabatę pod rh w koncu i wsadzę też tam pierisy ,mam 3 szt.chyba mozna je jeszcze przesadzać oj dużo pracy to cała logistyka rabata będzie troche podwyższona aby nie było mokro ,ale ciesze się ,że mam rh zmykam tyrać
Urszulla 18:20, 01 maj 2014

Krysiu rozmnażam żurawki od Ciebie na razie podzieliłam na pół bordową i czerwoną (nie znam nazw)

Bogdzia 21:11, 01 maj 2014

Krysiu ja bym pierisy posadziła osobno bo one wolno rosną , rh je zagłuszą a tak wogóle nie przepadam za nimi, wole rh i azalie.
Anita1978 21:15, 01 maj 2014

Krys napisał(a)

Bożenko dziekuję ,tak na chwilkę wpadłam szykujemy rabatę pod rh w koncu i wsadzę też tam pierisy ,mam 3 szt.chyba mozna je jeszcze przesadzać oj dużo pracy to cała logistyka rabata będzie troche podwyższona aby nie było mokro ,ale ciesze się ,że mam rh zmykam tyrać

Nowe rabaty to zawsze mnóstwo roboty!!! Wiem, bo właśnie taka tworzę! Padam dosłownie ! Na ryjka!
Krys 22:30, 01 maj 2014

Urszulla napisał(a)
Krysiu rozmnażam żurawki od Ciebie na razie podzieliłam na pół bordową i czerwoną (nie znam nazw)

Ula cieszę sie,że rosna ja już w tym roku też dzieliłam sie rewelacyjne ,rosną szybko i nie marzną a łądnie wyglądają o nazwe zapytaj Łukasza on zna wszystkie żurawki
Krys 22:32, 01 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Krysiu ja bym pierisy posadziła osobno bo one wolno rosną , rh je zagłuszą a tak wogóle nie przepadam za nimi, wole rh i azalie.

Jesteś dla mnie wyrocznią i nie będe przesadzać pierisów niech zostaną tam gdzie sa dl czasu nim rh urosna coś innego wsadze,jutro popatrzę na moje rabaty
Krys 23:10, 01 maj 2014

Anita1978 napisał(a)

Nowe rabaty to zawsze mnóstwo roboty!!! Wiem, bo właśnie taka tworzę! Padam dosłownie ! Na ryjka!

Anitko dzisiaj było cięzko,ale cieszy właśnie schowałam do garazu te nie wsadzone rh i przykryłam butelkami male hortensje i klonika okryłam,oj nie da się całego ogrodu przykryć,coś wieje u mnie zimny wiatr,niepodoba mi się to!
Anita1978 23:12, 01 maj 2014

Ja wogóle nie dopuszczam myśli o przymrozku.....!!!
Bogdzia 20:33, 02 maj 2014

Ja z nadzieją patrze na prognozy norweskie zeby zawału nie dostac.Pozdrówka.
Krys 20:47, 02 maj 2014

Oj zimno było dzisiaj a u mnie strasznie wiało ,ale i tak po południu poszłam do ogrodu popracować