Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 19:53, 29 mar 2015

jankosia napisał(a)
A, i jeszcze Krysiu , twoje patyczki to jakieś 97% przyjęć. A w wodzie nic

Bylam piękne okazy ! Ja nie mam gdzie na razie! ciesze sie z patyczkow to dobry wynik,ja swoje niktore z wody z malutkimi korzonkami wsadzilam do dniczek trzymam w chlodzie
Krys 19:55, 29 mar 2015

Rench napisał(a)
Ja tez sobie sieknęłam w tamtym sezonie 2 leżaki.....
Dla dekoracji chyba.Ale jak to niektórzy twierdza,wszystko jest dobrze mieć
Macham

Mysle,ze kiedys bede miala czas polezeci w ogrodze, wtedy lezakbedzie motywacja jest to poleze
Krys 19:57, 29 mar 2015

paniprzyroda napisał(a)
Leżak i u mnie nie przydałby się, chyba że dla gości za to jakieś siedzisko i owszem, bo czasem trzeba kości rozprostować Marikena w nowym mam podobnego, rośnie już dwa lata, może w tym roku zacznie przyrastać jak należy. Pozdrawiam.

Mojego jeszcze nie wsadzilam po swietach kupie jeszcze jednego dwa i razem skomponuje ,bardzo mi sie podobaja,odpozdrawiam
Krys 19:58, 29 mar 2015

rozark napisał(a)
leżaczek mam i właśnie sobie uświadomiłam, że nie skorzystałam z niego ani razu w zeszłym sezonie

Moze w tym roku sie uda,pozdrowka
Krys 20:02, 29 mar 2015

Milka napisał(a)
Krysiu duzo serdecznosci z okazji bylych imienin, cudne kwiaty dostalas
No i fantastyczna wiosna i Mariken, ladny okaz hortensje przyciete tak, jak trzeba, pozdrawiam

Irenko bardzo dziekuje ,kwiaty tak cudne szczegolnie storczyki musze sie nimi ostrożnie opiekowac,a ciesze sie ze dobrze obcielam hortki mam duzo patyczkow dostalam od dobrych dziewczyn ,tez sie dzielilam oj bedzie hortensjowobuziaki Irenko
Krys 20:03, 29 mar 2015

popcorn napisał(a)
Mam lezak sztuk jeden, i nie powiem, używam, acz bardzo bardzo sporadycznie ale jak błogo położyć się w tym leżaku z myślą że choć na chwilę wszystko jest zrobione Po 5 minutach im przechodzi

Karolina nie wierze Ty pracus jestes,pozdrowka
jankosia 20:25, 29 mar 2015

Krys napisał(a)

Bylam piękne okazy ! Ja nie mam gdzie na razie! ciesze sie z patyczkow to dobry wynik,ja swoje niktore z wody z malutkimi korzonkami wsadzilam do dniczek trzymam w chlodzie

Dobry wynik bo podarek od serca Krysiu Tak jest zawsze Tylko mi w wodzie nigdy nie wychodzi, no chyba że to wierzba, dereń albo forsycja no albo rośliny skrzynkowe to tak, ale reszta nigdy. Niby coś już zaczyna puszczać, czasem liść, czasem korzonek a potem klapa. Ja nie wiem jak to ludziom wychodzi. No ale cóż, każdy ma swoje sposoby
Krys 19:44, 30 mar 2015

popcorn 20:10, 30 mar 2015

Krysiu, cudne! Też kupilam te owijki, w biedrze hihi
pracuś, ale jak napisałam - po 5 minutach na lezaku stwierdzam ze dosc tego blogirgo lenistwa hihi
pozdrawiam!!
Krys 06:28, 01 kwi 2015

Dzisiejsze widoczki z okna brrrr