Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

popcorn 10:32, 08 kwi 2015

Robertop 13:29, 09 kwi 2015

Bardzo ładne te Ciemierniki kupione przez Karole. Mi tez udało sie kupić. Pozdrawiam.
Krys 22:08, 09 kwi 2015

Robert tez sie ciesze,Karolina zawsze cos ciekawego wypatrzy i w mig to mamy
jankosia 22:05, 11 kwi 2015

Krysiu, fajnie że wpadłyście z Karoliną, szkoda tylko że tak późno godzinowo i tak wcześnie jeśli chodzi o porę roku. U mnie łyso teraz bo wiosennych to ja prawie nie sadzę. Myślę że będzie jeszcze wiele okazji Tylko te prezenty mnie tak zaskoczyły i onieśmieliły jednocześnie że z tego wszystkiego to ja wam nic od siebie nie dałam i co teraz?
Bogdzia 22:06, 11 kwi 2015

No i gdzie relacja ze spotkania???
Krys 22:17, 11 kwi 2015

jankosia napisał(a)
Krysiu, fajnie że wpadłyście z Karoliną, szkoda tylko że tak późno godzinowo i tak wcześnie jeśli chodzi o porę roku. U mnie łyso teraz bo wiosennych to ja prawie nie sadzę. Myślę że będzie jeszcze wiele okazji Tylko te prezenty mnie tak zaskoczyły i onieśmieliły jednocześnie że z tego wszystkiego to ja wam nic od siebie nie dałam i co teraz?

Monika masz piekny juz ogrod a to co planujesz oj bedzie czad,bardzo mi sie podobalo u Ciebie ,zajrze tez jak bedzie wiecej kwitlo,magnolie bardzo mi sie podobaly,napisz mi prosze ich nazwy pozdrowka
Krys 22:19, 11 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
No i gdzie relacja ze spotkania???

Bozenka to byla szybka i krotka wizyta i ciemno sie juz robilo,nastepnym razem
jankosia 22:33, 11 kwi 2015

Magnolia ta co zaczęła kwitnąć to najzwyczajniejsza w świecie magnolia gwiaździsta- czysty gatunek, ale zobacz sobie o ile ładniejsza jest odmiana Rosea- ja muszę sobie jeszcze ją dokupić. Te nowe to old port i powder puff a ta od teściów to już nigdy nie dojdę. Miała etykietkę, że niby Judy, ale na sto procent nią nie jest bo kwitnie kiedy już ma liście, a Judy tak nie ma. Ja to od teraz po magnolie tylko do Opatówka- daleko nie mamy, nikt by nie zauważył naszego zniknięcia
paniprzyroda 22:40, 11 kwi 2015

Też czekałam na fotki ze spotkania
Krys 22:40, 11 kwi 2015

jankosia napisał(a)
Magnolia ta co zaczęła kwitnąć to najzwyczajniejsza w świecie magnolia gwiaździsta- czysty gatunek, ale zobacz sobie o ile ładniejsza jest odmiana Rosea- ja muszę sobie jeszcze ją dokupić. Te nowe to old port i powder puff a ta od teściów to już nigdy nie dojdę. Miała etykietkę, że niby Judy, ale na sto procent nią nie jest bo kwitnie kiedy już ma liście, a Judy tak nie ma. Ja to od teraz po magnolie tylko do Opatówka- daleko nie mamy, nikt by nie zauważył naszego zniknięcia

Koniecznie musze kupic magnolie,dostalam wubieglym roku od Bozenki jedna ,ale jeszcze nie kwitnie ale sadze,ze zyje.
Monika a jak ta szkolka sie nazywa?