Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Margarete 21:27, 21 mar 2016

U mnie też wczoraj zimno a od południa padało. Chyba z pracami ogrodowymi trzeba będzie poczekać do kwietnia...
Rubensa schowałam z różami do garażu bo ciągle minusowe temperatury w nocy zapowiadają.
Krys 21:27, 21 mar 2016

anna_t napisał(a)
Krysia popikowałam rozplenice hameln od Ciebie, wyszły mi 52 sztuki!!!
kofam Cię
oby przeżyły, oby przeżyły...

Wow to super ja nie posialam
Krys 21:29, 21 mar 2016

Margarete napisał(a)
U mnie też wczoraj zimno a od południa padało. Chyba z pracami ogrodowymi trzeba będzie poczekać do kwietnia...
Rubensa schowałam z różami do garażu bo ciągle minusowe temperatury w nocy zapowiadają.

Malgosiu moje tez stoja w garazu,ja raczej do swiat juz nie pojde do ogrodu i zimno i brak czasu!

Nowej pracy zawodowej szukam cokolwiek ktokolwiek wie !
anna_t 21:35, 21 mar 2016

Krys napisał(a)

Wow to super ja nie posialam

a powiedz mi to jest ten hameln co do ok 60cm wys dorasta?
yolka 21:37, 21 mar 2016

Krys napisał(a)

Malgosiu moje tez stoja w garazu,ja raczej do swiat juz nie pojde do ogrodu i zimno i brak czasu!

Nowej pracy zawodowej szukam cokolwiek ktokolwiek wie !

Też szukałam nowej pracy. Dwa lata temu rzuciłam robotę z dnia na dzień - tak mnie w...li.
I znalazłam, nawet lepszą i to pod każdym względem. a nastawiłam się, że do emerytury poczekam zajmując się ogrodem. Tylko jazdy psychiczne chyba mi zostały po tych emocjach...

Tobie też uda się znaleźć, życzę Ci aby się udało
bociek 07:21, 22 mar 2016

Hej Krysiulek Ja też jestem na etapie wycinania traw. I jest to jedyna rzecz, której w trawach nie znoszę. Dlatego małż ścina. Artystycznie w kulki ścina, bo tyle kulek w ogrodzie to i z traw robi I trzeba poprawiać, bo miskanty w kulki rosnąć jakoś nie chcą Chrustu mam potem przyczepę Ale jak ruszą, jak się robi gąszcz

Buziam
Krys 19:44, 22 mar 2016

anna_t napisał(a)

a powiedz mi to jest ten hameln co do ok 60cm wys dorasta?

Ani tak to jest ten hameln,duzy juz u mnie .
Krys 19:46, 22 mar 2016

yolka napisał(a)

Też szukałam nowej pracy. Dwa lata temu rzuciłam robotę z dnia na dzień - tak mnie w...li.
I znalazłam, nawet lepszą i to pod każdym względem. a nastawiłam się, że do emerytury poczekam zajmując się ogrodem. Tylko jazdy psychiczne chyba mi zostały po tych emocjach...

Tobie też uda się znaleźć, życzę Ci aby się udało

Na razie jeszcze mam prace,ale kosztuje duzo zdrowia i jazdy psychiczne sa niezle... ogrod dla mnie to lek na cale zlo.buziaczki Jolu.
Krys 19:50, 22 mar 2016

bociek napisał(a)
Hej Krysiulek Ja też jestem na etapie wycinania traw. I jest to jedyna rzecz, której w trawach nie znoszę. Dlatego małż ścina. Artystycznie w kulki ścina, bo tyle kulek w ogrodzie to i z traw robi I trzeba poprawiać, bo miskanty w kulki rosnąć jakoś nie chcą Chrustu mam potem przyczepę Ale jak ruszą, jak się robi gąszcz

Buziam

Hurrra Bociek do mnie przylecial.Kasia bardzo sie ciesz,ze jestes .Trawy sa cudne ale ich scinanie wymaga sily i sprzetu dobrego ale ...a rebakuje wszystkie resztki,troche juz mi sie nazbieralo ale dopiero po swietach sie tym zajme,fajniejuz ptaszki cwierkaja to wiosna mimo nocy zimnych .buziak
Krys 20:54, 22 mar 2016

Odbieramy " porody "

noc na porodówce nas czeka ....