Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

barbara_kraj... 20:53, 15 kwi 2018

Krysiu, miłka wiosennego Ci posyłam wraz z życzeniami zdrowia.

Krys 22:02, 15 kwi 2018

barbara_krajewska napisał(a)
Krysiu, miłka wiosennego Ci posyłam wraz z życzeniami zdrowia.

Basiu pieknie dziękuje,ale jest cudowny ten Miłek
paniprzyroda 22:18, 15 kwi 2018

Wiosna piękna u Ciebie, sama ogarnęłaś trawnik, szacunek. I biała magnolia cudna. Zwolni mi się jedna miejscówka i waham się pomiędzy klonem strzępiastokorym a białą magnolią. Magnolię musiałabym kupić już, kwitnącą. Co radzisz?
Krys 21:06, 16 kwi 2018

paniprzyroda napisał(a)
Wiosna piękna u Ciebie, sama ogarnęłaś trawnik, szacunek. I biała magnolia cudna. Zwolni mi się jedna miejscówka i waham się pomiędzy klonem strzępiastokorym a białą magnolią. Magnolię musiałabym kupić już, kwitnącą. Co radzisz?

Mariola magnolie są cudne jak kwitną,klony dłużej ale i magnolia i klon wrażliwe na mróz ,nie doradze ,moze i to i to
Krys 21:08, 16 kwi 2018

ren133 napisał(a)
No i spadł i to w jakiej ilości

a dzisiaj jeszcze więcej,ale niech juz nie pada bo mi przeszkadza w pracach,dziure wykopałam i chce przesadzic budleje a tu lunęło i dopa nie umie juz po pracy siedzieć w domu
Krys 21:09, 16 kwi 2018

Bogdzia napisał(a)

Dziewczyny mają racje to nie Susan, ja dawałam Wam Susan i Alexandrinę, pewnie to Alexandrina, Susan ładnie rośnie u Nikity.

Bożenko niech sie nazywa jak chce najważniejsze,że żyje,rośnie,kwitnie i jest coraz piekniejsza bardzo Ci dziękuje
Krys 21:10, 16 kwi 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pięknie wiosennie i czyściutko Cudny czajniczek na rabatce dopatrzyłam Pozdrawiam

Gosiu dziękuje kiedyś na wystawkach kupiony teraz spełnia rolę ozdoby i przeszkody dla mojego Hira
GorAna 21:11, 16 kwi 2018

Krysiu, czytam, że się ciężko napracowałaś mimo bolącej ręki. Oszczędzaj się trochę!
Podziwiam piękną wiosnę u Ciebie a zwłaszcza magnolię z patyka
Pozdrawiam
Krys 21:12, 16 kwi 2018

Urszulla napisał(a)
Piękna Piruetka

Ula polecam,w Twoim ogrodzie też bedzie pieknie wyglądała,dzisiaj jeszcze ładniejsza,ale nie zdążyłam zrobic zdjęcia
Krys 21:14, 16 kwi 2018

anka_ napisał(a)
Cudowna magnolia. Nigdy nie chciałam magnolii u siebie w ogrodzie ze względu na ryzyko przemarzania pąków, ale dzisiaj sie wystraszyłam jak do mnie dotarło, że z zachwytem przyglądam się białej piękności na targu i w myślach szukam jej miejscówki...

Ania polecam,u mnie wieją wiatry i też się bałam o magnolie a szczególnie o Pirouette,a mam 4 i wszystkie w tym roku pieknie kwitną,kupuj