aldonaz
23:40, 10 gru 2011

Witaj Sebek, zdjęcie ładne, szkoda że nie z mojego ogrodu.
Zdecydowałam się ujawnić na Forum, ale ciągle mam opory przed pokazaniem tego mojego ogrodu. Z drugiej strony wiem jednak, że odwaliłam kawał roboty. Ogród jest młody i z wielu rzeczy nie jestem zadowolona, wiele zmienię i jeśli mi tylko sił starczy kiedyś będzie piękny.
Żeby pokazać ogród muszę zacząć od domu i wtedy zobaczycie, co było, a co jest teraz.
Mój tato wybudował taki oto bunkier, gdy byłam dzieckiem. Nikt w nim nie mieszkał, służył tylko jako przechowalnia, przebieralnia i rupieciarnia. Jednak zawsze marzyłam, że kiedyś tam osiądę ze względu na ładną okolicę.
  ze względu na ładną okolicę. 
Zdecydowałam się ujawnić na Forum, ale ciągle mam opory przed pokazaniem tego mojego ogrodu. Z drugiej strony wiem jednak, że odwaliłam kawał roboty. Ogród jest młody i z wielu rzeczy nie jestem zadowolona, wiele zmienię i jeśli mi tylko sił starczy kiedyś będzie piękny.
Żeby pokazać ogród muszę zacząć od domu i wtedy zobaczycie, co było, a co jest teraz.
Mój tato wybudował taki oto bunkier, gdy byłam dzieckiem. Nikt w nim nie mieszkał, służył tylko jako przechowalnia, przebieralnia i rupieciarnia. Jednak zawsze marzyłam, że kiedyś tam osiądę

najwięcej można chyba 8
najwięcej można chyba 8