.. Ja ńie wiem co mnie tknęłam tydzien temu i umyłam kuchenne , czyli to co od ulicy i na dodatek było najbardziej brudne.. Jak tych drugich nie umyje ( tzn tych od strony lasu ) to najwyżej dziki beda kręciły nosem..upppsss... przepraszam..ryjem ..
Ściskam Juziu .. Lubię robić prezenty , ale juz tego sztresu co mam kupić komu to nie bardzo
Ja już nie wymyślam prezentów ,kupuję to o czym marzą, ale w normalnych okolicznościach bym im tego nie kupiła .
Ustalam kwotę na łepka i koncert życzeń trwa
Same plusy ,nie muszę myśleć co ,martwic się czy będzie pasowało.
Dzisiaj właśnie zamówiłam ostatni prezent
Się domyśliłam, że skrót był celowy, ale już moja senna wyobraźnia pokazywała mi te biedne róże w dymie wędzone no po prostu musiałam
Też raz myłam okna gdy na zewnątrz było -13, zamarzał płyn do szyb z alkoholem, po jednym oknie odpuściłam i umyłam tylko od środka
Z tym, że przestaję myśleć to było odnośnie wypowiedzi Przemka w temacie "co inni myślą gdy nas czytają" (nie chce mi się szukać by zacytować)