Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 23:10, 22 kwi 2013

Linka napisał(a)
Hej, Ty podmroziłas horti a ja ugotowałam kordyliny , wystawilam je na schody z garażu bez wczesniejszego zahartowania i poszłam do pracy, teraz wracam a czuby upalone . U mnie termometr okienny wskazuje 35 C.

OOoo Witam Panią
Takie z nas ogrodniczki
Idę w odwiedziny...może coś zgapię
Madzenka 06:25, 23 kwi 2013

O dylematach drzewkowych poczytalam...
A horti moźe zmarzla, u mnie ciągle mdleją z powodu braku wody... Duże głowy, małe korzenie, szybko przesychają. Co drugi dzień muszę podlewać...
beta 08:57, 23 kwi 2013

Justynka...ale się u Ciebie dzieje...mieszasz Kobieto, oj mieszasz....jeżlei mogę swoje trzy grodsze, to ja to tak-....co do doboru roslin to nie bardzo poradzę, ale wiem, że Iwy brzydko się starzeją , mój sąsiad ma i nie wyglądaja atrakcyjnie...przemysl to....po za tym myslę, że jeżeli ten dzyndzelek ma przesłaniać samotnię to koniecznie tam jakiś wyższy punkt....Ewa dobrze Ci radzi....posłuchaj jej....ja wiem Justynko, że Ty lubisz przesadzać, ale pomyśl czy to nie szkoda na to czasu?...zrób raz a pożądnie...nie będziesz żałowała

pozdrawiam
popcorn 09:00, 23 kwi 2013

Ewa dobrze radzi, bym jej słuchała! Jarzębina pendula mi się spodobała! fajna jest
ja podobnie zamordowałam pomidorki kiedyś - za wcześnie, za długo na słonku i trup

pozdrawiam!
anipla 14:21, 23 kwi 2013

ja podmordowałam wczoraj niektóre pomidorki ciekawe czy reanimacja im pomoże ....
Juzia fajne projekty - ja w polu jeszcze...
pozdrawiam
Kindzia 14:58, 23 kwi 2013

To dołożę jeszcze swoje morderstwo : siewki cynii i starca w 90 % padły...

Cieplutkie pozdrowienia zostawiam
Joaska 15:04, 23 kwi 2013

Justyna nie mieszaj, Beata ma racje nie po to sie sadzi żeby ciągle przesadzać - popatrz na swoje Rh jak one to lubią
Skoro Dereń Ivory halo jest za niski to ja bym dała elegantissime, bo ładnie wygląda, na zime ma ładne czerwone pedy, przed bym dała RH i podsadziła to hostami. Mi tam jakos drzewo wysokie nie pasuje, ale to jest tylko moje własne osobiste zdanie.a jak już chcesz jakieś drzwko na ten "cypelek to coś na wysokim pniu co nie zakryje Rh np. wiśnię umbraculifera
Juzia 18:17, 23 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
O dylematach drzewkowych poczytalam...
A horti moźe zmarzla, u mnie ciągle mdleją z powodu braku wody... Duże głowy, małe korzenie, szybko przesychają. Co drugi dzień muszę podlewać...

Dobrze wiedzieć
Juzia 18:18, 23 kwi 2013

beta napisał(a)
Justynka...ale się u Ciebie dzieje...mieszasz Kobieto, oj mieszasz....jeżlei mogę swoje trzy grodsze, to ja to tak-....co do doboru roslin to nie bardzo poradzę, ale wiem, że Iwy brzydko się starzeją , mój sąsiad ma i nie wyglądaja atrakcyjnie...przemysl to....po za tym myslę, że jeżeli ten dzyndzelek ma przesłaniać samotnię to koniecznie tam jakiś wyższy punkt....Ewa dobrze Ci radzi....posłuchaj jej....ja wiem Justynko, że Ty lubisz przesadzać, ale pomyśl czy to nie szkoda na to czasu?...zrób raz a pożądnie...nie będziesz żałowała

pozdrawiam

Ale Ewa pisze o innym miejscu

Chcę Beatko raz a porządnie...dlatego tyle czasu się zastanawiam....no i może dlatego nie wychodzi, bo za długo myślę
Juzia 18:19, 23 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Ewa dobrze radzi, bym jej słuchała! Jarzębina pendula mi się spodobała! fajna jest
ja podobnie zamordowałam pomidorki kiedyś - za wcześnie, za długo na słonku i trup

pozdrawiam!

Witaj w klubie morderczyń