Co do funduszy na stożki... pojeździj po szkółkach, bliżej, dalej... gdzieś znajdziesz na pewno duże bukszpany, mogą nie być stożkami, byle miały potencjał i nie było drogie
w Leroy w ub roku były stożki 50-60 cm po 35 zł. więc nie jest źle
Asiu w rogu jałowce już były i śnieg połamał
Ale na ten róg to już pomysł jest
Dalej chyba też....ale zawijasa przemyślę, bo taki prosty płotek mi nie leży...więc...kto wie?!?
Się zastanawiam jeszcze nad tymi anabelkami. Bardziej by mi pasowały przy altanie...a tu bym dała trochę koloru..Vanila Frise...czy chociaż Phantom... ale jeszcze myślę
Karola...ale ja do najbliższej sensownej szkółki mam coś koło stówki A i ceny myślę, że nie będą tam powalające...
Wolę poszukać okazji na allegro Tak jak w tamtym roku.... albo zaryzykować w Obi
W niedzielę pożałowałam kolejnego pachruszcza właśnie w OBI ...i nie wiem czy będzie żył
Ups
Ładnie te kulki wyglądają. Tylko czerwonego i żołtego nie robiłabym tak pasami. Może by tam dodać do kulek kilka kęp liliowców, one wcześnie wychodza wiosną, i zadarnić czymś niskim? Barwinek? Albo niska odmiana żurawek?
Ja bym tam zamiast wiąza posadziła 'Amonogawę'.
A Ty lubisz tak bardziej kolorowo? Bo wiśnie kwitnie na różowo i zastanawiam się czy dawanie czegoś żółtego na dole będzie pasowało - ale to od upodobań zależy.
A dereń w rogu to może całkiem dobry pomysł jest. Albo może miskant w dużej kępie?
Ewuś ja ten róg widzę tylko z jednego okna w jadalni...a wiśnię to bym wolała widzieć częściej Może zostawię jednak tego wiąza tu a wiśnię może przy huśtawce? W przyszłości
Tylko czy wtedy nie będzie za żółto....wiąz, dereń Aurea i liliowce jeszcze ???
I wtedy podsadzić to żurawkami bordowymi ??? Mam takie niskie jakby co
Bo barwinek to mi słabo coś rośnie...
Miskant już tam jest na prawo od jałowców
Mocno kolorowo to nie lubię....ale trzmielinę z frontu wywalam i nie mam co z nią zrobić
Dużo jej...a wcale nie taka ładna Bura