Dla mnie super Na środku co masz? Żurawki i cyprysiki? Żurawki bym zostawił, tylko cyprysiki zmieniłbym na hortensje bukietowe - albo derenie
Rh nie rozdzielałbym - w jednym miejscu białe, a na zakręcie różowe - będzie to lepiej wyglądać.
Wrzosowisko z Horstmanem świetnie wyglądałoby na podwyższeniu - pomyśl o tym
Żurawki i tuje aurea nana. Sebuś hortensje są już po prawej za serbami
A derenie bym chciała....Ivory halo, ale nigdzie nie mogę dostać
A nawet jak już znajdę te derenie to co jeszcze do nich ???? Bo tam szeroko dosyć.
Myślałam już o podwyższeniu...w sumie to dalej myślę.
U Finki jest Horstman na wrzosowisku i ...złudznie górki czyli może wcale i nie musi być
A tam gdzie jałowiec to miał być w przyszłości półcień?
Justynko, zrób jałowiec na wrzosowisku na tej wysepce koło ogniska, co to miała przesłaniać samotnię, ale już chyba nie przesłania. Dorzuc tam berberys i trawy. Jałowiec i wrzosy razem jest ok, hosty i różaneczniki razem tez OK, ale jałowiec i rózaneczniki nie pasują do siebie.
Jałowiec i wrzosy w zdecydowanie słonecznym miejscu.
Sebek ma rację, lepiej kolorów różaneczników nie rozdzielać.
no, coś się dzieję!....fajne rady...przy okazji i ja się czegoś nauczę...Sebek i Ewa super radzą...faktycznie daj może te horti zamiast cyprysików, wtedy takie powtórzenie by było...i Rh nie rozdzielaj, będą takie fajne plamy kolorystyczne.....to tyle mojego skromnego zdania....buziaki Justyś....i działąj
A Amanogawa może być ?
I hosty....ale moje hosty jeszcze nawet wszystkie nie wylazły...i co do czerwca będę miała pustkę ?