Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Syla 19:47, 06 maj 2013

Juzia .... świerki i thuje w jakiej odległości masz posadzone od ogrodzenia .... Wydaje mi się z obrazka , że malusio tam miejsca zostawiłaś ..... A roślinki masz na razie malusie ...dlatego ich jeszcze tak nie widać .... musisz się nerwusie uzbroić w cierpliwość ...... Thuję Danicę ładnie rozmieściłaś na projekcie w taki trójkącik, ona rośnie duża , daj im więcej przestrzeni a żurawkę zastosuj jako uzupełniacz .....

Muszę zniknąć na chwil parę
Juzia 19:49, 06 maj 2013

popcarol napisał(a)
Przy świerkach bym zostawiła jak jest, coś kwitnącego na razie,. może jednoroczne? Świerki urosną i miejsca na nic nie będzie
Co chcesz od anabelek? Vanilla Fraise czy inne będą tak samo łyse wiosną jak anabelki
Może z 5 bukszpanowych dużych stożków? Plus duużo cebulowych, żeby wiosną było łądnie?

Anabellki pójdą na tyły, bo nie chcę mieć na froncie podwiązanych hortensji Wolę takie sterczące na widoku

O mamo...pięć stożków?!? No może kiedyś.... teraz to ja takich funduszy nie mam
Juzia 19:53, 06 maj 2013

Syla napisał(a)
Juzia .... świerki i thuje w jakiej odległości masz posadzone od ogrodzenia .... Wydaje mi się z obrazka , że malusio tam miejsca zostawiłaś ..... A roślinki masz na razie malusie ...dlatego ich jeszcze tak nie widać .... musisz się nerwusie uzbroić w cierpliwość ...... Thuję Danicę ładnie rozmieściłaś na projekcie w taki trójkącik, ona rośnie duża , daj im więcej przestrzeni a żurawkę zastosuj jako uzupełniacz .....

Muszę zniknąć na chwil parę

Tuje to jałowce I są dosyć blisko, ale sąsiad nie ma tam nic i nie będzie miał, bo ma wejscie do śmietnika...a jak moje jałowce mu trochę na siatkę wlazą to się nic nie stanie
Świerki 50 albo 60 od siatki.

Tylko kiedyś wróć!
gierczusia 21:23, 06 maj 2013

popcarol napisał(a)
o, super, Syla!!!

Nooo super .. Dzieje się , widzę .. Będzie malina
gierczusia 21:29, 06 maj 2013

Juzia_G napisał(a)

Anabellki pójdą na tyły, bo nie chcę mieć na froncie podwiązanych hortensji Wolę takie sterczące na widoku

Jasne że wolimy sterczące ., i to bez dwóch zdań

Nie kcem się tu drażnić , ale Enya ma na froncie zarąbiste anabelki ,( żeby innego określenia nie użyć , które by się aż prosiło ).. nigdy nie widziałam żeby były podwiązane albo leżące.. Hmmmm

Buziam i trzymam kciuki za rewoltę
Juzia 21:32, 06 maj 2013

gierczusia napisał(a)

Jasne że wolimy sterczące ., i to bez dwóch zdań

Nie kcem się tu drażnić , ale Enya ma na froncie zarąbiste anabelki ,( żeby innego określenia nie użyć , które by się aż prosiło ).. nigdy nie widziałam żeby były podwiązane albo leżące.. Hmmmm

Buziam i trzymam kciuki za rewoltę

Mówisz...piszesz, że nie leżą??? Siem jeszcze zastanowię
monitka 21:34, 06 maj 2013

Juzia_G napisał(a)

Mówisz...piszesz, że nie leżą??? Siem jeszcze zastanowię

Kraani też nie leżą. Tnie je nad drugim oczkiem
Widzę że dzieję się u Ciebie Trzymam kciuki i nie nerwujsja... daj tym maliznom trochę podrosnąć żeby efekt był
Juzia 21:43, 06 maj 2013

monitka napisał(a)

Kraani też nie leżą. Tnie je nad drugim oczkiem
Widzę że dzieję się u Ciebie Trzymam kciuki i nie nerwujsja... daj tym maliznom trochę podrosnąć żeby efekt był

No ok...to się nie położą jak o nie zadbam
Dzięki dzięki!
nieszka 21:46, 06 maj 2013

A jeszcze nawiązując że chcesz mieć jakąś rabatę już gotową i nic w niej nie zmieniać...NIEMOŻLIWE
Juzia 21:48, 06 maj 2013

nieszka napisał(a)

A jeszcze nawiązując że chcesz mieć jakąś rabatę już gotową i nic w niej nie zmieniać...NIEMOŻLIWE

hehehehe

To nie tylko ja taka jestem ??? Nałogowa przesadzaczka