Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry czyli trudne początki ....

Zielonym do góry czyli trudne początki ....

anna_lastowska 10:54, 12 sty 2012

O rany, kochani, dziękuję za życzenia !!!!!
Nie wiedziałam ,że jeszcze ktoś o mnie pamięta

Ściskam wszystkich gorąco !!!!!!
Syla 16:35, 12 sty 2012

Będę sobie rysowała w gardenpuzzlach Twoje rabatki ..... może mi coś z tego powychodzi. Bazować będę na zdjęciach, które sobie u Ciebie wcześniej porobiłam ........ Tak sobie teraz wymyśliłam . A u siebie odgapię sobie Twoje skrzynecznki na sadzenie warzyw Tylko musisz mi powiedzieć jak to się robi

A tak wogóle to witaj w Nowym Roku
laurowisnia 11:11, 15 sty 2012

Aniu, o róży napisałam u siebie. Poczytałam i poogladałam Twój wątek i widzę, że masz jakieś plusy z tych nierówności - widoki, których u mnie brak, a wielkość działki też swoje robi. Podobają mi się te trawiaste rabaty, które porobiłaś w tym sezonie. Ciekawa jestem jak z zachowaniem czystości na tak dużych wyżwirkowanych rabatach?
anna_lastowska 12:19, 15 sty 2012

Witaj Agatko
O róży sobie poczytałam, odwiedzam cię regularnie
A z czystością na rabatkach nie ma problemu, problem jest tylko wtedy, gdy nornice sobie tam urządzają spotkania .
Zapraszam na wiosnę do siebie - sama ocenisz
laurowisnia 14:54, 15 sty 2012

Dziękuję i nawzajem, zawsze jestem chętna na spotkania okołoogrodowe i wymianę doświadczeń. Niech minie tylko ta dopiero zaczynająca się zima i uskutecznimy nasze plany.
anna_lastowska 10:05, 16 sty 2012

Koniecznie
bietka 23:03, 26 lut 2012

Witaj Aniu ! No i jestem,tak jak mnie namawiałaś na Ogrodowisku
Głupio tak zaglądać ukradkiem do Waszych ogrodów, spacerować wśród pięknych roślin i nie przywitać się z jego właścicielem. Było, minęło... Póki co, serdecznie pozdrawiam
anna_lastowska 11:26, 27 lut 2012

Witaj, Eluś !!!!
Ciesze się, że się w końcu ujawniłaś

Teraz czekam na twój ogród
Gardenarium 11:30, 27 lut 2012

Elu, czyli nie jesteś taka znowu samotna, masz tutaj znajomych Tym bardziej się cieszę.

Instagram Ogrodowiska
bietka 13:01, 27 lut 2012

Witajcie dziewczynki Aniu,z moim ogrodem mam spory problem, mąż ma inne spojrzenie na ogród i ten temat jest często zapalny ! Nasz ogród jest jak boisko obsadzone na obrzeżach,jest jeszcze bardzo młody, wcześniej to było pole orne (żadnego starego drzewa ! ). Nie jest mały, bo ma z 25 a, wymaga więc sporo pracy. A mnie brak wiedzy,wyobraźni,konsekwencji, a przede wszystkim siły, za to wszystkie roślinki jakie widzę w szkółce przytargałabym do siebie i dopiero potem myślała, gdzie je posadzić Czy to typowe ?
Czeka mnie mnóstwo pracy z wiosną, ale cieszę się, że od teraz będę mogła korzystać z Waszych doświadczeń i porad Na pewno będę miała wiele pytań,ale do założenia swojego wątku nie jestem jeszcze gotowa.Dziękuję Aniu i Danusiu za tak ciepłe powitanie na Ogrodowisku, życzę miłego popołudnia