Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 22:16, 15 maj 2013

atena35 napisał(a)

Jaki to klon?
W moim projekcie jest Dissectum Nigrum, w pobliskich szkółkach nie ma.
Na zamianę proponują Garnet?

Dissectum Garnet myślę sobie

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:18, 15 maj 2013

Mam nowe nasadzenia, dziś walczyłam po południu, trawnik się zmniejszył, grujecznik prezent od Pani Joanny Szmit rośnie (ten wielki dalej stoi w CO) i mam niespodziankę : jasnozielonego klona palmowego Dissectum Viridis ale zdjęcia dopiero jutro, dziś noc mnie zastała w ogrodzie hehe

Instagram Ogrodowiska
Kasiek 22:22, 15 maj 2013

Danusiu i tak nam zyczysz spokojnej nocki? Trza czekac do jutra,nie ma rady
Pozdrawiam cieplutko
Gardenarium 22:22, 15 maj 2013

irena_milek napisał(a)

byłam i widziałam i koniecznie kupię, ale jak do tej pory nie widziałam takich dorodnych, nadal szukam
Danusiu, ile planujesz tych tulipanów, w jakich kolorach, wiesz już? i kiedy najazd na nie, może dołączę
a co sądzisz o wilczomleczu, polecasz tę roślinę, czy raczej nie?

Irenko kochana, z tymi tulipanami to pewnie białe i czarne hehe

Może inne, jakie się nawiną i będą ładne, na ulicę też.

Najazd jak się uluźni jesienią, pewnie że dołacz

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:24, 15 maj 2013

Kasiula, nie ma rady, bo musiałam skończyć, Grześ zamiatał ulicę a ja wywalałam co się da, a nasadziłam piórek, i pióreczek Spodoba się Wam

Miałam tylko trzy godzinki, w tym jedna zajęła mi spotkanie z klientką.

Jutro rankiem też mam gościa, szykuje się nowa publikacja w Magnolii a ja uderzę na hidcotową rabatkę z porządkami, no i podosadzam jeszcze te moje zapasy za domem, a mam ich jeszcze sporo. Nasadziłam też w donice wiszące na murze na ulicy czarno-biało-żółto

Instagram Ogrodowiska
Kasiek 22:27, 15 maj 2013

No...i jeszcze jeden i jeszcze raz...obuchem w lepetynke... Piorka???.Cala noc z glowy...bo o piorkach wiem tylko tyle ,ze mam je w podusi
an_tre 22:28, 15 maj 2013

Byłam i też powzdychałam z zachwytu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
AgnieszkaW 22:29, 15 maj 2013

A mnie się zdaje Danusiu, że w tym tempie, to zmienisz ogród - na większy. Dobrej nocy życzę i czekamy jutro na zdjęcia nowych okazów w Twoim ogrodzie.
Gardenarium 22:29, 15 maj 2013

Mój ogródeczek jest jednak z gumy, dwa nowe drzewa liściaste dosadziłam w końcu haha

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 22:40, 15 maj 2013

Kasiek napisał(a)
No...i jeszcze jeden i jeszcze raz...obuchem w lepetynke... Piorka???.Cala noc z glowy...bo o piorkach wiem tylko tyle ,ze mam je w podusi

No to jesteśmy dwie... Myśl człowieku całą noc jakie mogą byc piórka, jaką znów trawkę Danusia wygrzebała z zakamarków centrum ogrodniczego....